Ο Ανδρέας Τάτος αισθάνεται υπέροχα που ανήκει στον Ολυμπιακό και έκανε ευχαριστήρια δήλωση στο σάιτ του Ατρομήτου, μιλώντας και για την ομάδα του Περιστερίου και για την προοπτική του Θρύλου.
Ο νεαρός μέσος δεν ξέχασε τον πρόεδρο, Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή του, Γιώργο Δώνη,.

Αναλυτικά η δήλωση του Ανδρέα Τάτου:«Οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Ατρόμητο γιατί περνώ σε αυτόν τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Μου προσφέρει παρά πολλά για να ολοκληρωθώ ως άνθρωπος αλλά και ως ποδοσφαιριστής ενώ μέσω της απόδοσης μου με βοήθησε να φθάσω μέχρι την Εθνική Ανδρών που αποτελεί όνειρο και τιμή για κάθε αθλητή.
Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή μου κύριο Γιώργο Δώνη ο οποίος με βελτίωσε και η προσφορά του είναι ανεκτίμητη.

Στόχος μου από εδώ και στο εξής είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μου στον Ατρόμητο για όσο καιρό με χρειαστεί η ομάδα και να βοηθήσω από την πλευρά μου να φθάσει ακόμη ψηλότερα γιατί το αξίζει. Το απώτερο μέλλον μου διαγράφεται όμως με τα χρώματα του Ολυμπιακού που με τίμησε με την απόφαση να με εντάξει στο δυναμικό του κι εγώ πρέπει να φανώ αντάξιος των προσδοκιών όσων πιστεύουν σε εμένα».