ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Μιραλάς: "Χρειάζεται υπομονή" (videos)

Μιραλάς: "Χρειάζεται υπομονή"(videos)

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Γαλατάσαραϊ (17/8), ο Κέβιν Μιραλάς τόνισε πως χρειάζεται υπομονή και ο Ολυμπιακός θα βρει την φόρμα του, ενώ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο με τον Γκοκχάν Ζαν. (video)
Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος ήταν ο Κέβιν Μιραλάς στην φιλική νίκη του Ολυμπιακού (1-0) επί της Γαλατάσαραϊ, την Τετάρτη (17/8) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Ο Βέλγος επιθετικός μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την λήξη της αναμέτρησης και συνέστησε υπομονή, εκφράζοντας την πεποίθηση του πως οι ερυθρόλευκοι θα βρουν σύντομα την φόρμα τους και θα έχουν μια καλή σεζόν και φέτος. "Χρειάζεται υπομονή για να βρούμε τη φόρμα. Έχουμε να παίξουμε 4 μήνες επίσημο ματς. Θεωρώ πως θα πάμε καλά και φέτος. Θέλω το καλύτερο για τον εαυτό μου και την ομάδα μου", είπε αρχικά ο Μιραλάς, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο με τον Γκοκχάν Ζαν.

"Δεν τρέχει κάτι. Ήταν δυνατό το ματς, υπήρχαν σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά συμβαίνουν αυτά".

Ο 24χρονος κυνηγός ρωτήθηκε και για την διαφορά απόδοσης του σε σχέση με το φιλικό κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά και για το ματς της Κυριακής (21/8) κόντρα στην Ίντερ.

"Στα Γιάννενα το ματς ήταν δύσκολο, αλλά εντός έδρας νιώθω σαν στο σπίτι μου και πάντα παίζω καλύτερα. Στο φιλικό με την Ίντερ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα προσπαθήσω να σκοράρω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου