Είναι οριστική η απόφαση του Ολυμπιακού να κάνει δικό του από τώρα τον Ανδρέα Τάτο και για το λόγο αυτό υπήρξε συμφωνία με τον Ατρόμητο για τον Έλληνα άσο, ώστε να αποτελέσει μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας.

Στο πλαίσιο της ελληνοποίησης του ρόστερ, ο Θρύλος προβαίνει σε αυτή την κίνηση, αλλά πιθανότατα θα μείνει δανεικός στο Περιστέρι ως τον Γενάρη ή το ερχόμενο καλοκαίρι και μετά θα κατηφορίσει στον Πειραιά.

Την Τετάρτη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έγινε ραντεβού ανάμεσα στις δυο ομάδες και οριστικοποιήθηκε το deal, με τον παίκτη σίγουρα να επιθυμεί να παίξει για την πρώτη ομάδα της χώρας.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει πολύ καλή άποψη για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό, αλλά αυτή την στιγμή δύσκολα μπορεί να χωρέσει στο ρόστερ, άρα μάλλον μένει στον Ατρόμητο, ώστε να πάρει παιχνίδια και να έρθει πιο έτοιμος στο λιμάνι το επόμενο καλοκαίρι ή τον Γενάρη.

Οι καλές σχέσεις των δυο διοικήσεων είναι δεδομένες, κάτι που φάνηκε τόσο με την περίπτωση του Μήτρογλου όσο και του Επστάιν, άρα δεδομένα ο Θρύλος έχει τον πρώτο λόγο για τον Τάτο και τον Καραγκούνη.