ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Βαλβέρδε: "Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα" (videos)

Βαλβέρδε: "Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα"(videos)

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στην Γαλατά και τόνισε πως η εμφάνιση του Ολυμπιακού άφησε αισιόδοξα μηνύματα. Ο Ισπανός τεχνικός ωστόσο ξεκαθάρισε πως η κατάκτηση του φετινού τίτλου δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. (video)
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Γαλατάσαραϊ σε φιλική αναμέτρηση την Τετάρτη (17/8) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", γεγονός που ικανοποίησε τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως φάνηκε από τις μετέπειτα δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού στην συνέντευξη Τύπου.
Ο Βαλβέρδε τόνισε πως η εμφάνιση του Ολυμπιακού άφησε αισιόδοξα μηνύματα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Ελλάδα δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. "Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Σημαντικό για εμάς ήταν το γεγονός πως ο Φέισα αγωνίστηκε βασικός, αφού ήταν εκτός αγώνων πολύ καιρό. Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και η Γαλατά μας δυσκόλεψε αρκετά. Μου άρεσε η ετοιμότητα της ομάδας στις αντεπιθέσεις, αλλά δεν μου άρεσε το γεγονός ότι γυρίσαμε πίσω στα τελευταία δέκα λεπτά του 1ου ημιχρόνου.

Βγαίνουν αισιόδοξα μηνύματα από την σημερινή μας απόδοση αλλά δεν μου αρέσει που ακούω τον κόσμο να νομίζει πως θα έχουμε εύκολο έργο στο πρωτάθλημα. Πέρσι τερματίσαμε πέμπτοι και το πήραμε. Φέτος ξεκινάμε πρώτοι και θα είναι δύσκολο. Πρέπει όλοι να το καταλάβουν αυτό. Είμαστε ευχαριστημένοι από το παιχνίδι και το αποτέλεσμα. Η Γαλατά είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το είδαμε αυτό και στο ματς που κέρδισε την Λίβερπουλ με 3-0", επεσήμανε στις δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για την αντίδραση του Μιραλάς στο αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Γκοκχάν Ζαν.

"Υπάρχουν στιγμές που οι ποδοσφαιριστές παρεκτρέπονται. Ο Μιραλάς θα πρέπει να το καταλάβει αυτό και να προσέχει τα νεύρα του γιατί μπορεί να στοιχίσει και στον ίδιο και στην ομάδα", ήταν η απάντηση του Βαλβέρδε.


RedPlanet.gr- Δηλώσεις Βαλβέρδε (1) by redplanetgr


RedPlanet.gr- Δηλώσεις Βαλβέρδε (2) by redplanetgr


RedPlanet.gr- Δηλώσεις Βαλβέρδε (3) by redplanetgr


RedPlanet.gr- Δηλώσεις Βαλβέρδε (4) by redplanetgr


RedPlanet.gr- Δηλώσεις Βαλβέρδε (5) by redplanetgr

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου