ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Τρεις μεταγραφές!

Τρεις μεταγραφές!

Η συνάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Γιάννη Βρέντζο ολοκληρώθηκε, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να συμμετέχει στην κουβέντα μέσω τηλεφώνου (ανοιχτή ακρόαση)! Για τρεις μεταγραφές πηγαίνουν οι Πρωταθλητές: δύο χαφ και ενός επιθετικού, που να παίζει και αριστερά.
Το κρίσιμο μεταγραφικό ραντεβού του Ερνέστο Βαλβέρδε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού έλαβε τέλος. Ο προπονητής του Πρωταθλητή Ελλάδας συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/8) με τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, στα γραφεία του πειραϊκού συλλόγου. Στη συζήτηση συμμετείχε μέσω τηλεφώνου και ανοιχτής ακρόασης ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ το "παρών" έδωσε και ο μάνατζερ Ινιάκι Ιμπάνιεθ.
Η είδηση είναι πως ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει τρεις ακόμα μεταγραφές μέχρι το φινάλε της καλοκαιρινής περιόδου. Θα αποκτηθούν δύο χαφ: ο πρώτος στόχος είναι ο Καμερουνέζος μέσος της Άστον Βίλα, Ζαν Μακούν, για τον οποίο θα γίνει προσπάθεια να έρθει ως δανεικός με προοπτική αγοράς το επόμενο καλοκαίρι (εναλλακτική λύση ο Χιλιανός, Μάρκο Εστράδα, της Μονπελιέ), ενώ φαβορί για τη θέση του δεύτερου μέσου είναι ο Ισπανός, Πάμπλο Ορμπάιθ. Ο 32άχρονος ποδοσφαιριστής της Αθλέτικ Μπιλμπάο αποτελεί θερμή εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας.


Για να γίνει η δεύτερη μεταγραφή στη μεσαία γραμμή, πρέπει να αποχωρήσει ο Μοϊσές Ουρτάδο, του οποίου η μετακίνηση σε ομάδα του εξωτερικού βρίσκεται σε καλό δρόμο. Η Ξαμάξ, του Χοακίν Καπαρός, είναι πιθανός προορισμός.

Παράλληλα, η διοίκηση ικανοποιεί το αίτημα του Βαλβέρδε για την απόκτηση ενός επιθετικού, που να μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, καθώς πίσω από τον Άλμπερτ Ριέρα, δεν υπάρχει ξεκάθαρη λύση και προς το παρόν καλύπτεται εκ των έσω. Θυμίζουμε πως ο Ισπανός αριστερός χαφ θα απουσιάσει για περίπου δύο εβδομάδες από τις υποχρεώσεις της ομάδας λόγω θλάσης.

Το όνομα του Μπέντζαμιν Ονουάτσι "παίζει" δυνατά. Τα τελευταία δύο χρόνια ο 27άχρονος Νιγηριανός επιθετικός πέτυχε 20 γκολ (10 γκολ τη σεζόν 2009/10 και άλλα 10 την αγωνιστική περίοδο 2010/11) σε 55 συμμετοχές (28 και 27, αντίστοιχα) με την Καβάλα στη Super League.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν ποντάρει πολύ στον Πάντελιτς, είναι προβληματισμένος με τον Τζεμπούρ (και τις διαθέσεις του Γαλλοαλγερινού, που ακόμα "ψάχνεται" για μεταγραφή) και η σεζόν δεν μπορεί να "βγει" μόνο με τον Μιραλάς, που θα ηγηθεί της ερυθρόλευκης επίθεσης και τη νέα σεζόν.
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου