ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Δύο εβδομάδες εκτός ο Ριέρα

Δύο εβδομάδες εκτός ο Ριέρα

Θλάση πρώτου προς δεύτερο βαθμό έχει υποστεί ο Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος χάνει σίγουρα την πρώτη αγωνιστική της Super League με την Καβάλα. Τέταρτη θλάση για ερυθρόλευκο παίκτη.
O Ισπανός υπεβλήθη σήμερα σε μαγνητική τομογραφία τα οποία επιβεβαίωσαν τις αρχικές ιατρικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για θλάση.
Πρόκειται για μία ακόμα σημαντική απώλεια, που έρχεται να προστεθεί σ' εκείνες των Ιμπαγάσα (ρήξη μηνίσκου), Τζεμπούρ (θλάση) και Τοροσίδη (θλάση). Οι δύο πρώτοι αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου ένα μήνα, ενώ ο διεθνής μπακ προλαβαίνει οριακά την πρεμιέρα με τους "Αργοναύτες".

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε καλείται πλέον να διαφοροποιήσει τα πλάνα του, με τον Φρανθίσκο Γέστε να είναι ο βασικός υποψήφιος για να καλύψει το κενό που αφήνει ο συμπατριώτης του στην αριστερή πτέρυγα.

Βέβαια, υπάρχει και η λύση Μιραλάς, με τον Βέλγο να δοκιμάζεται στα αριστερά και τον Χαβίτο να ξεκινάει στις επόμενες αναμετρήσεις στα δεξιά.

Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι τέταρτη θλάση για παίκτη του Ολυμπιακού, καθώς πριν τους Ριέρα, Τζεμπούρ και Τοροσίδη, ανάλογο πρόβλημα είχε αντιμετωπίσει και ο Φέισα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αλμπερτ Ριέρα υποβλήθηκε σήμερα το πρωί, στο Θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δεύτερο βαθμό στον δικέφαλο μηριαίο δεξιά. Η επανένταξη του ποδοσφαιριστή στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας υπολογίζεται σε διάστημα δύο περίπου εβδομάδων".
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου