ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ανακοίνωσε Τάτο ο Θρύλος

Ανακοίνωσε Τάτο ο Θρύλος

Την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου από τον Ατρόμητο ανακοίνωσε την Παρασκευή (19/8) η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε για τέσσερα χρόνια και παραχωρήθηκε στους Περιστεριώτες δανεικός για μια σεζόν.
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι από την Παρασκευή (19/8) ο Ανδρέας Τάτος, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η πειραϊκή ΠΑΕ. Ο 22χρονος (11/5/89) μέσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες και στη συνέχεια παραχωρήθηκε ως δανεικός στους Περιστεριώτες για ένα χρόνο.

osfp atromitos sout ntatos by spapas
http://www.redplanet.gr/
Ο Τάτος έχει καταγωγή από την Βόρεια Ήπειρο και ξεκίνησε την καριέρα του από την Παναχαϊκή, όπου έμεινε από το 2005 έως και το 2007, πραγματοποιώντας μόλις 2 συμμετοχές με τη φανέλα των Αχαιών. Στη συνέχεια μεταπήδησε στον Α.Ο. Χαϊδαρίου, εκεί που ουσιαστικά αναδείχθηκε, καθώς από το 2007 μέχρι και το καλοκαίρι του 2008 έπαιξε σε 38 παιχνίδια και σκόραρε 3 τέρματα, τραβώντας την προσοχή του Ατρόμητου. Οι Περιστεριώτες χωρίς να χρονοτριβήσουν τον έκαναν δικό τους και δεν το μετάνιωσαν.

Για τρεις σεζόν ο Ανδρέας Τάτος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ατρομήτου και κατά τη περσινή περίοδο ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Γιώργου Δώνη στην ξέφρενη πορεία προς τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Μοναδικό του μειονέκτημα φαίνεται να είναι το σκοράρισμα, καθώς στην παρουσία του στο Περιστέρι πέτυχε μόνο ένα τέρμα (κόντρα στον Πανιώνιο).

Ο 22χρονος χαφ έχει πολύ καλή επαφή με την μπάλα, είναι γρήγορος με αυτήν στα πόδια, ξέρει να μοιράζει σωστά το παιχνίδι, ενώ δεν υπολείπεται σε δύναμη. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον παρακολούθησαν στενά την προηγούμενη χρονιά και εκτίμησαν πως ο Τάτος έχει τις προϋποθέσεις να αποτελέσει μια καλή λύση για το κέντρο των ερυθρολεύκων, άποψη που ασπάζεται και ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο παίκτης θα παραμείνει στον Ατρόμητο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς για φέτος δεν υπάρχει χώρος για εκείνον στο ρόστερ της ομάδας, και αναμένεται να ενταχθεί κανονικά στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου