ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

"Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν!"


"Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν!"

 17/8/2011
Ο Δημήτρης Γόντικας εξήγησε γιατί χάθηκε ο Κάστρο επαναλαμβάνοντας ότι στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν χρήματα, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κι άλλης πώλησης, αν έρθει πρόταση.
"Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν!"
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού παραχωρώντας μεγάλη συνέντευξη στο ραδιόφωνο του “Sentra FM” ξεκαθάρισε ότι ο Κάστρο χάθηκε από τον Παναθηναϊκό λόγω της οικονομικής αδυναμίας της ομάδας να ανταγωνιστεί τη Χιχόν.
Μάλιστα, τόνισε ότι θα εξεταστεί πρόταση για πώληση ποδοσφαιριστή, μια και τα οικονομικά του συλλόγου το επιβάλλουν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον “Sentra FM”:

“Δεν είναι το κυρίαρχο θέμα ο Κάστρο. Κυρίαρχο θέμα είναι ο αυριανός αγώνας της ομάδας”.
Για το Europa League: “Είναι και τα χρήματα στη μέση, σημαντικά και απαραίτητα, πρωταρχικό κομμάτι όμως είναι το αγωνιστικό”.
Για τον Κάστρο: “Υπήρχε μια συγκεκριμένη επικοινωνία, υπήρχε μια καταρχήν προσυμφωνία η οποία όμως με την παρέμβαση της Χιχόν έπεσε σε δυσθεώρητα ύψη, η Χιχόν έδωσε 600.000 για δανεισμό ενός έτους, το συνολικό κόστος για μας θα ήταν της τάξης του 1,5 εκ. για δανεισμό ενός, αυτό δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Από την στιγμή που είπαμε προχωράμε, παρενέβη πάλι η συγκεκριμένη ομάδα, ανεβάζοντας συνεχώς τις προσφορές, εκεί όπου έπαιζε πέρσι και υπήρχε επικοινωνία”.
“Προφανώς δεν έχει γίνει αντιληπτό σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟ καλείται να τα βγάλει πέρα από τα έσοδα που θα έχει ο ίδιος σαν ομάδα, είμαστε υποχρεωμένοι να κινηθούμε μόνοι μας, αν έρθει και άλλη πρόταση για παίκτη μας, είμαστε υποχρεωμένοι να την εξετάσουμε”.
“Καταλαβαίνω τις ανησυχίες του κόσμου, η ομάδα όμως έχει μια πραγματικότητα λειτουργίας, για μένα που είμαι υποχρεωμένος να την διασφαλίσω, δεν υπάρχει κανείς άλλος, υπάρχουμε μόνο εμείς”.
“Δεν μπορούμε να κινούμαστε μόνο με συναισθήματα αλλά με τα δεδομένα”.

“Εχουμε και ένα κάρο άλλα ζητήματα, θα ξεκινήσει το πρωτάθλημά μας; Δεν θα ξεκινήσει;”.
“Αν είναι δυνατόν να πει κάποιος στη θέση μου ότι αισθάνομαι μια χαρά με αυτό που συμβαίνει. Όμως κάποιος στη θέση μου πρέπει να κάνει κουμάντο με αυτά που έχει”.
“Εγώ ήρθα με τελείως διαφορετικά δεδομένα, με έβαλαν μέσα σε πολύ σημαντικότερους... μπελάδες, ευχάριστους μεν επειδή είμαι στην ομάδα που αγαπάω αλλά μπελάδες, πείτε ότι εγώ παραιτούμαι, ποια θα είναι η επόμενη μέρα;”.
Για το αν θα βρεθεί κανείς προ των ευθυνών του: “Έγινε στην τελευταία γενική συνέλευση, αποφασίστηκε αύξηση κεφαλαίου και δεν έγινε., αν αύριο πούμε ως διοίκηση γεια σας, τότε θα δημιουργηθούν σοβαρότατα θέματα”.
Για το εάν είχε πωληθεί ο Πλεσί: “Όχι, στα λεφτά που φτάσαμε για τον Κάστρο, θα πληρώναμε 1,5 εκατ. για δανεισμό ενός χρόνου; Όχι. Η Χιχόν δεν αντιμετωπίζει τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς σήμερα και σαν χώρα και σαν ομάδα. Δεν πρόκειται για κανένα ναυάγιο, εμείς αξιολογήσαμε ότι δεν γινόταν να πληρώσουμε τόσα λεφτά. Για τις επόμενες κινήσεις μας, θα κριθούν από τα αποτελέσματα των αγώνων και από το τεχνικό τιμ”.
“Για τις επόμενες κινήσεις μας, θα κριθούν από τα αποτελέσματα των αγώνων και από το τεχνικό τιμ”.
“Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον κ. Φερέιρα, βλέπω τι δουλειά γίνεται, θεωρώ ότι θα είναι αξιόμαχος αγωνιστικά”.
“Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε τις καλύτερες λύσεις στα ζητούμενα τα αγωνιστικά και πάντα σε συνεργασία με τον προπονητή”.

Για το γεγονός ότι είναι άνθρωπο του βόλεϊ; “Όλοι όσοι ανακατεύονται σε τέτοιες θέσεις και συνεργάζονται με ανθρώπους και συμβουλεύονται ανθρώπους”.
Πώς αντέδρασε ο Φερέιρα για τον Κάστρο: “Ο κ. Φερέιρα έμαθε από μένα ότι δεν θα είναι ο Κάστρο μαζί μας και από κει και πέρα συγκεντρώθηκε στον επόμενο στόχο το παιχνίδι και στους επόμενους στόχους”.
“Με τους μετόχους έχω αρκετά αραιή επικοινωνία, έχω μιλήσει με τον κ. Βαρδινογιάννη, με τον κ. Πατέρα. Με τον κ. Βγενόπουλο λιγότερο για τυπικά θέματα”.
“Η κουβέντα για το εάν θα μπορούσαν να βάλουν χρήματα, έγινε με τον πιο επίσημο χαρακτήρα και δεν υλοποιήθηκε, εάν κάποιος επιθυμεί να συνεισφέρει εδώ είμαστε με τα ταμεία ανοικτά. Αϊτή την στιγμή όμως ενεργούμε μόνοι μας και δεν έχουμε οφειλόμενα στους τελευταίους δέκα μήνες”.
Για το πού βρίσκεται το άνοιγμα: “Έχει μειωθεί αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν καλυφθεί πλήρως οι λειτουργικές ανάγκες της εταιρείας. Γι' αυτό είπα πως εάν έρθει αύριο πρόταση, είμαστε υποχρεωμένοι να την εξετάσουμε, αν δεν έρθει θα δούμε τι θα κάνουμε. Κατορθώσαμε να πουλήσουμε, κάνουμε ότι μπορούμε να μειώσουμε τα έξοδά μας και παράλληλα να έχουμε τον ΠΑΟ μέσα στους στόχους του”.
Για το πρωτάθλημα: “Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι, μίλησα με τον κ. Κομνηνό και μου είπε πως δεν έχει καμία απόφαση από την πολιτεία που να αποτρέπει την έναρξη του πρωταθλήματος”.
Για την απόφαση για την παραμονή του Βόλου και της Καβάλας: “Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων είναι μια απαράδεκτη απόφαση. Δεν είναι δυνατόν μια απόφαση που είναι αντίθετη με το αίσθημα δικαίου, να μην πάσχει”.
“Το πρωτάθλημα έχει ομάδες να ξεκινήσει, μιλάμε για δύο παράλληλες διαδικασίες, ποινική και πειθαρχική, η εξέλιξη της πειθαρχικής θα εξαρτάται από τα αποτελέσματα της ποινική. Κάποτε πρέπει να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο”.
“Γνωρίζω πως πολλές από τις ενδιαφερόμενες ομάδες περιμένουν το σκεπτικό για να το προσβάλλουν”.
“Ποιο είναι το μήνυμα εάν δεν τιμωρούνται οι υπεύθυνοι;”.
“Σας θυμίζω ότι ο ΠΑΟ με αφορμή τα γεγονότα του Καραϊσκάκη έχει ήδη καταθέσει προτάσεις και ότι περνάει από το χέρι μας θα το κάνουμε, δεν γίνεται να αφήνουμε ασχολίαστες τέτοιες αποφάσεις”.
Για όσα είπε ο κ. Μαρινάκης στην τελευταία συνεδρίαση: “Όχι, δεν αντέδρασα σε όσα είπε ο Μαρινάκης. Είχαμε άλλα πράγματα να κάνουμε εκείνη την ώρα στην Superleague”.
Για τον κόσμο: “Εγώ έχω ζητήσει από τον κόσμο να στηρίξει και θα το ξανακάνω, οι μέτοχοι έχουν ζητήσει; Δεν το γνωρίζω. Ο μόνος πραγματικά άμεσος συνεργάτης είναι οι φίλαθλοί μας, από κει και πέρα δεν μπορώ να κρίνω τους μετόχους, κινούνται σε ένα επίπεδο πάνω από μας που είμαστε το λειτουργικό κομμάτι”.
Θέλω να διαβεβαιώσω τους φίλους του ΠΑΟ ότι κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, οι στόχοι του ΠΑΟ είναι πάντα στην κορυφή και εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου