ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Κοστάνσο: "Φαντάσου τι θα γίνεται στα επίσημα!"

Κοστάνσο: "Φαντάσου τι θα γίνεται στα επίσημα!"

Ο Αργεντινός πορτιέρο του Ολυμπιακού, Φράνκο Κοστάνσο, έμεινε με το στόμα ανοικτό από την στήριξη του κόσμου στο φιλικό με την Γαλατασαράι και δεν το έκρυψε σε δηλώσεις που πραγματοποίησε αμέσως με τα την λήξη του αγώνα.
Ο Φράνκο Κοστάνσο μίλησε στην συνδρομητική τηλεόραση μετά το τελικό σφύριγμα του φιλικού αγώνα με την Γαλατασαράι.
Ο Αργεντινός τερματοφύλακας είπε:


Για την ομάδα:

"Παρά το ότι δεν έχουμε καταφέρει να φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο, συμπαγής και έτοιμη. Μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα".

Για την δική του απόδοση:

"Είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα από την προσαρμογή μου. Έχω χρόνο ακόμα για να γνωρίσω όλους τους νέους για μένα παίκτες".

Για τον κόσμο:

"Είμαι ενθουσιασμένος! Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε ένα φιλικό παιχνίδι είχε τόσο θερμή ατμόσφαιρα! Αν έχει τόσο κόσμο σε φιλικό παιχνίδι, τι θα γίνεται στα επίσημα".

Για τις πολλές απουσίες:

"Ναι είμαστε μια ομάδα, με πάρα πολλούς παίκτες και νέους και έμπειρους, είναι αυτή τη στιγμή ένα ζήτημα που έχουμε πολλούς τραυματισμούς αλλά δεν έχουμε πρόβλημα γιατί υπάρχουν έμπειροι και καλοί παίκτες για να γεμίσουμε τα κενά".

Για το ματς με την Ίντερ:

"Το παιχνίδι της Κυριακής με την Ίντερ είναι πρόβα εν όψει Champions League. Δεν μας απασχολεί το αποτέλεσμα που θα έχει, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η συμπεριφορά που θα έχει η ομάδα η οποία έχει δείξει πως παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους, έχει καλή συμπεριφορά. Άλλωστε με τέτοιους αντιπάλους δείχνει ότι τα καταφέρνει. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν και επίσης θα έχουμε μια καλή πορεία στο Champions League".
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου