ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Ένας Παναιτωλικός… πειρασμός!

Ένας Παναιτωλικός… πειρασμός!

20/08/2011
Ένας Παναιτωλικός… πειρασμός!
Αποφασισμένος να παρουσιαστεί «φιγουρίνι» στην επιστροφή του στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας παρουσιάστηκε ο Παναιτωλικός!

Οι Αγρινιώτες επιβλήθηκαν με άνεση και… στιλ του ΟΦΗ (3-0) και εκτός του ότι έδειξαν έτοιμοι για την πρεμιέρα της επόμενης βδομάδας -έδειξαν και ακόμα πιο ελκυστικός… προορισμός για τον Πασκάλ Τσιμποντά (που παρακολούθησε το παιχνίδι από τις εξέδρες).

Απέναντι στους φανερά ανέτοιμους (και με το ελαφρυντικό ότι αγωνίζονται ακόμα χωρίς μεταγραφές) Κρητικούς, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ… επιβεβαίωσε τα θετικά δείγματα των προηγούμενων φιλικών.

Με τον Γιώργο Θεοδωρίδη, λοιπόν, να ανοίγει και να κλείνει το σκορ (με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 15’ και ωραίο σουτ στο 63’) και τον Μπουμάλ να δείχνει… ανεπηρέαστος ενδιάμεσα από το μικροατύχημα που είχε το απόγευμα του Σαββάτου με το αυτοκίνητό του (σκόραρε στο 53’ με ωραίο πλασέ), οι Αγρινιώτες έφτασαν στην άνετη επικράτηση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο (46’ Μπλάζιτς), Ρότσα (67’ Πασάς), Γκόλιας (46’ Παλαιολόγος), Αναστασιάδης (46’ Ετζενγκέλε), Κούσας, Μουμίν, Θεοδωρίδης (76’ Μεταξούλης), Μπουμάλ (60’ Δέντσας), Κουτρομάνος, Καμαρά (46’ Καραμαλίκης), Σιόντης (46’ Σέγε).

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Γεωργίου (84’ Κωστόπουλος), Μπουλούτ, Βερόν (68’ Ζαχαράκης), Ρόβας (73’ Γκέρα), Κάλαϊτζιτς (46’ Σόουζα), Ζορμπάς (83΄Κολιακουδάκης), Ουκάρ (46’ Παπουλής), Καπάνταης (46’ Κανελλόπουλος), Βάντο (75’ Νύκταρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου