ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

«Θετικό αποτέλεσμα και με την Ίντερ»

«Θετικό αποτέλεσμα και με την Ίντερ»

19 Αυγούστου, 2011
Ο Νταβίντ Φουστέρ βάζει ως στόχο το καλό ποδόσφαιρο, κρίνει ικανοποιητική την παρουσία του Ολυμπιακού και θέλει ένα καλό αποτέλεσμα και στο μεγάλο φιλικό με την Ίντερ.
Ο Ισπανός μέσος του Θρύλου μίλησε για το φιλικό με τους Τούρκους, αλλά και για τη συνέχεια της ομάδας:
ΦΟΥΣΤΕΡ«Αγωνιζόμασταν στο γήπεδό μας και νομίζω ότι η εμφάνισή μας ήταν ικανοποιητική, σε μεγάλο βαθμό. Εκτιμώ ότι ο κόσμος έμεινε ευχαριστημένος από τη συνολική μας εικόνα για την εποχή. Υπήρχαν σημεία στην αναμέτρηση που ήμασταν πολύ καλοί, όπως και διαστήματα που δεν καταφέραμε να αποδώσουμε όπως μπορούμε.
Είναι αλήθεια ότι έχουμε περιθώρια να ανεβάσουμε κι άλλο την απόδοσή μας και να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Είμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς, το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει και υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες που πρέπει να φτιάξουμε μέχρι την πρεμιέρα».
Έδωσες μια εξαιρετική ασίστ στον Μιραλάς, στη φάση του γκολ…

Η αλήθεια είναι ότι ήταν καλή μπαλιά. Ήταν μια γρήγορη φάση, ενώ ο Κέβιν έχει την δυνατότητα να κινείται τάχιστα, κάτι που έκανε και σε αυτή την περίπτωση. Το σημαντικό είναι ότι πρόκειται για μια συνολική προσπάθεια που συνδυάστηκε με γκολ.
Προτιμάς να σκοράρει; ή να δίνει ασίστ για γκολ;
Αυτό δεν έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι να πηγαίνει καλά την ομάδα, να σημειώνει νίκες, ανεξάρτητα ποιος θα σκοράρει.
Το επόμενο φιλικό είναι με την Ίντερ. Πρόκειται για πολύ δυνατό αντίπαλο. Τι περιμένεις;
Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Είναι μεταξύ των ομάδων που μπορούμε να βρούμε και στη φάση των ομίλων του Champions League. Βασική μας επιδίωξη και στόχος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία για το πρωτάθλημα με ένα θετικό αποτέλεσμα.
http://www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου