ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού  στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Γαλατάσαραϊ (1-0), την Τετάρτη (17/8) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Εξαιρετικός ο Αβραάμ, θετικοί οι Μαρκάνο, Φέισα, Μοδέστο και Μιραλάς.
Νικηφόρο ήταν το φιλικό του Ολυμπιακού απέναντι στην Γαλατάσαραϊ, την Τετάρτη (17/8) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 1-0 των Τούρκων, με γκολ του Μιραλάς (1'). Εξαιρετική εμφάνιση για τον Αβραάμ, θετικοί οι Μαρκάνο, Φέισα, Μοδέστο και Μιραλάς.


Κοστάνσο: Μια φορά χρειάστηκε να επέμβει ουσιαστικά στο 1ο ημίχρονο ο Αργεντινός, όταν νίκησε τον Σαμπρί σε τετ - α - τετ στο 33' λεπτό. Σε όλο το 90λεπτο έδειξε να πατάει καλά στα πόδια του και ήταν περισσότερο αποφασιστικός στις εξόδους του σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις του. Σημάδια βελτίωσης από τον Κοστάνσο, στο ματς κόντρα στην Γαλατά.

Μανιάτης: Καλό πρώτο μέρος από τον διεθνή Έλληνα αμυντικό, αναχαίτισε με επιτυχία τις περισσότερες επιθέσεις των Τούρκων από την πλευρά του. Στην επανάληψη είχε και την πολύτιμη βοήθεια του Χαβίτο και συνέχισε την καλή του παρουσία. Ουσιαστικό ματς για τον Μανιάτη απέναντι στους Τούρκους.

Χολέμπας: Αντιμετώπισε προβλήματα με τον ταχύ Καζίμ - Καζίμ στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης και οι 2-3 καλές στιγμές των Τούρκων προήλθαν από την πλευρά του. Στο δεύτερο 45λεπτο ανέβασε την απόδοση του και πάταγε καλύτερα στο χορτάρι. Έχει κάνει και καλύτερες εμφανίσεις ο Γερμανός αριστεροπόδαρος αμυντικός.

Αβραάμ: Αρκετά σταθερός στις επεμβάσεις του ο Αβραάμ κατά την διάρκεια των αρχικών 45 λεπτών της αναμέτρησης, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στον Μίλαν Μπάρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμη καλύτερος και ηγήθηκε με απόλυτη επιτυχία της αμυντικής γραμμής των ερυθρολεύκων. Εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης

Μαρκάνο: Ένα διαφορετικό, προς το καλύτερο, πρόσωπο από ότι μας είχε συνηθίσει, έδειξε ο Ιβάν Μαρκάνο κόντρα στην Γαλατάσαραϊ. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα έκοψε δύο φορές επικίνδυνες αντεπιθέσεις των Τούρκων, αποσοβώντας τους πιθανούς κινδύνους για την άμυνα της ομάδας του. Στάθηκε άξια στο πλευρό του Αβραάμ, με τον οποίο συνέθεσαν ένα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο. Ο Ισπανός είχε και πολύ καλές μεταβιβάσεις σε όλο το 90λεπτο και βοήθησε τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη. Άφησε υποσχέσεις με την εμφάνιση του κόντρα στην Γαλατάσαραϊ.

Μοδέστο: Αρκετά καλός ανασταλτικά αλλά με προβληματάκια στις μεταβιβάσεις του στο πρώτο μέρος ο Κορσικανός. Ανέβηκε κατακόρυφα στην επανάληψη, κάλυψε πολλά χιλιόμετρα, ενώ είχε και την εκπληκτική πάσα στον Ριέρα στην μεγάλη χαμένη ευκαιρία του 69ου λεπτού. Θετικότατη η παρουσία του στο παιχνίδι.

Φέισα: Για 55' περίπου λεπτά απέδειξε και πάλι γιατί ο Κοβάσεβιτς επέμεινε τόσο στην απόκτηση του. Αρχοντικός μέσος, με εξαιρετική αίσθηση του χώρου, άνοιγε το παιχνίδι της ομάδας στην επίθεση, ενώ φάνηκε πολύ επιμελής και στα αμυντικά του καθήκοντα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι ο Σέρβος!

Μιραλάς: Σε καλή κατάσταση δείχνει ο Βέλγος επιθετικός από το φιλικό με τη Γουέστ Μπρομ και μετά. Απέναντι στην Γαλατά άνοιξε το σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού και ήταν μια διαρκής απειλή για την εστία του Μουσλέρα σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη βάλθηκε να γελοιοποιήσει τον Γκοκχάν Ζαν και το ...πλήρωσε με αρκετές κλοτσιές. Ο Βαλβέρδε αποφάσισε να τον αντικαταστήσει, καθώς ο Μιραλάς είτε θα τραυματιζόταν, είτε θα έβλεπε την κόκκινη κάρτα. Πολύ καλός για όση ώρα βρέθηκε στο χορτάρι.

Ριέρα: Προσπάθησε είναι η αλήθεια, βοήθησε αμυντικά και τον Χολέμπας αλλά ο Ολυμπιακός περιμένει πολλά περισσότερα από εκείνον. Έχασε την ευκαιρία στο 69ο λεπτό και παράλληλα υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και αποχώρησε από το ματς.

Φουστέρ: Κλασικός ...Φουστέρ. Πίεσε σε βαθμό λιποθυμίας την αντίπαλη άμυνα, έκλεψε μπάλες στο κέντρο, βοηθώντας τους μέσους της ομάδας του και έδωσε της καταπληκτική ασίστ στο γκολ του Μιραλάς στο μόλις στο 1' της αναμέτρησης. Συνολικά θετική η παρουσία του Ισπανού στον αγώνα.

Πάντελιτς: Είναι "φονιάς" στην περιοχή αλλά μοιάζει να μην μπορεί να ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό των συμπαικτών του. Προσπάθησε ο Σέρβος στο πρώτο 45λεπτο αλλά δεν του πήγαινε το ματς. Αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα από τον Χαβίτο.

Χαβίτο: Μπήκε στο 45' αντί του Πάντελιτς και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, αν και μεσοεπιθετικός, ενήργησε καταπληκτικά σε ρόλο αμυντικού και έκοψε μια αντεπίθεση - φαρμάκι της Γαλατά. Μόχθησε στον χώρο του κέντρου, βοήθησε στην ανασταλτική λειτουργία αλλά επιθετικά δεν κατάφερε να φανεί. Φιλότιμη η προσπάθεια του Ισπανού.

Ουρτάδο: Μπήκε αντί του κουρασμένου Φέισα στο 56', βοήθησε τον Ολυμπιακό να ισορροπήσει το ματς στον χώρο του κέντρου αλλά γρήγορα πέρασε εκτός αγώνα καθώς συγκρούστηκε με αντίπαλο και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Ουσιαστικά δεν μπορεί να κριθεί.

Γέστε: Όταν πέρασε στο ματς προσπάθησε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κυκλοφορήσει καλύτερα την μπάλα και εν μέρει τα κατάφερε. Είναι φανερό πως του λείπει ο ρυθμός αλλά καταλαβαίνει κανείς την κλάση του από τον τρόπο που αγγίζει την "στρογγυλή θεά". Μόλις είναι έτοιμος θα προσφέρει πολλά στους Πειραιώτες.

Παπάζογλου: Πέρασε στο ματς σαν αλλαγή στο δεύτερο μέρος του αγώνα και αγωνίστηκε δίπλα στον Αβραάμ. Είχε 2-3 πολύ καλές επεμβάσεις και στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Κερδίζει με το σπαθί του την παραμονή του στο ρόστερ του Ολυμπιακού ο Τάσος.

Ποτουρίδης: Αγωνίστηκε για λίγο, μπαίνοντας ως αλλαγή στην θέση του τραυματία Ουρτάδο και δεν μπορεί επί της ουσίας να κριθεί.

Γκρμπιτς: Πέρασε σε θέση φορ, όταν βγήκε ο Μιραλάς από το ματς αλλά δεν κατάφερε να δείξει κάτι ιδιαίτερο.
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου