ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Από Δευτέρα για Μακούν

Από Δευτέρα για Μακούν

Ολυμπιακός και Άστον Βίλα θα συνεχίσουν από Δευτέρα (22/8) τις διαπραγματεύσεις για τον Ζαν Μακούν. Σε πέντε μέτωπα χτυπάει ο Ολυμπιακός.
Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη διοίκηση του Ολυμπιακού και της αντίστοιχης της Άστον Βίλα συνεχίστηκαν την Παρασκευή (19/8) χωρίς να προκύψει συμφωνία. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού για την προσεχή Δευτέρα (22/8), καθώς τόσο ο Πρωταθλητής Ελλάδας όσο και η αγγλική ομάδα έχουν αγώνες μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ζαν Μακούν, ωστόσο ακόμα δεν τα έχει βρει σε όλα με την Άστον Βίλα για τον ετήσιο δανεισμό του Καμερουνέζου αμυντικού μέσου. Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, έχουν σημείο επαφής με τους "χωριάτες" και είναι κοντά στη σύναψη συμφωνίας. Οι διαπραγματεύσεις, όμως, θα συνεχιστούν τη Δευτέρα.

Στα υπόλοιπα μέτωπα: η Μονπελιέ συζητάει μόνο την παραχώρηση με μεταγραφή και όχι με δανεισμό του Φράνκο Εστράδα. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να ψάχνει αυτή την περίπτωση και θα προσπαθήσει για την αγορά του Χιλιανού μέσου, σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο απρόοπτο με τον Μακούν.

Παράλληλα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο ζητάει χρήματα, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος να ξοδέψει ο Ολυμπιακός για τον Πάμπλο Ορμπάιθ. Αποτέλεσμα; Να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον για τον Αλέξανδρο Τζιόλη.

Τέλος, για το "κεφάλαιο μεσοεπιθετικός", ο Τζαμέλ Αμπντούν είναι το όνομα που "παίζει" δυνατά και βρισκόμαστε σε αναμονή εξελίξεων. Όπως γίνεται αντιληπτό, μεταγραφικός οργασμός στον Ολυμπιακό!
http://www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου