ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Τριπλή δυσαρέσκεια στην ΠΑΕ

Τριπλή δυσαρέσκεια στην ΠΑΕ

Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι δυσαρεστημένοι τόσο από τις αντιδράσεις των παικτών στα σκληρά μαρκαρίσματα, όσο και την συμπεριφορά μελών του πάγκου, καθώς επίσης και για τα καπνογόνα στις κερκίδες εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ.
Ενοχλημένοι εμφανίζονται στην πλατεία Αλεξάνδρας από ορισμένα κακώς κείμενα του φιλικού αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Γαλατασαράι στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Πιο συγκεκριμένα, στην ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι πολύ ενοχλημένοι από τους συνεχείς διαπληκτισμούς των παικτών της ομάδας με τους αντίστοιχους της Γαλατασαράι με αποκορύφωμα την αντίδραση του Κέβιν Μιραλάς στο "δολοφονικό" τάκλιν του Γκοκχάν Ζαν. Οι ιθύνοντες του Θρύλου παραδέχονται ότι οι Τούρκοι σε πολλές περιπτώσεις υπερέβησαν τα εσκαμμένα και έπεφταν με... λύσσα στα πόδια των "ερυθρολεύκων", ωστόσο δεν δικαιολογούν αντιδράσεις όπως αυτή του Βέλγου επιθετικού.

Ο Μιραλάς τη γλίτωσε απλά με κίτρινη κάρτα,  αφού ήταν φιλικό ματς και ο διαιτητής Γκιόλιας του τη χάρισε, όμως όπως επισημαίνουν στα επίσημα παιχνίδια αυτά τιμωρούνται αυστηρά και θα κάνουν κακό στην ομάδα τέτοιες αντιδράσεις.


Εν συνεχεία, η κίνηση του Τάσου Μητρόπουλου προς το μέρος του προπονητή της τουρκικής ομάδας, Φατίχ Τερίμ, ξένισε αρκετούς στην ΠΑΕ, καθώς δεν ήταν η ενδεδειγμένη για τον γενικό αρχηγό της ομάδας, ο οποίος κανονικά θα έπρεπε να δίνει το καλό παράδειγμα στους παίκτες και όχι να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Μάλιστα συγχαίρουν την κίνηση του Βαλβέρδε να δώσει το χέρι στον Τούρκο, κίνηση η οποία "έσωσε" το παιχνίδι, που πήγε να τιναχθεί στον αέρα.

Τέλος, προβληματισμένοι εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ είναι στην ΠΑΕ, καθώς τα πολλά καπνογόνα τα οποία άναψαν οι φίλοι της ομάδας επισύρουν πρόστιμα ή ακόμα και τιμωρία της έδρας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Στην Πλ. Αλεξάνδρας αναφέρουν πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι μοναδικοί και μπορούν να μετατρέψουν το "Καραϊσκάκης" σε κολαστήριο για τον αντίπαλο, χωρίς τη χρήση καπνογόνων και λέιζερ. Στην ΠΑΕ στέκονται στο γεγονός ότι το πρεστίζ αλλά και τα οικονομικά του συλλόγου πλήττονται με αυτά και θα πρέπει κάτι να γίνει για αυτό σε συνεργασία με τους οργανωμένους συνδέσμους της ομάδας και αν αυτό δεν αποδώσει καρπούς, οι παραβάτες θα απομονωθούν.
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου