ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Μόνο εσείς τέτοιο κάρβουνο

Μόνο εσείς τέτοιο κάρβουνο

Από τον ΚΑΝΑΜΠΕΕΕ στους ΝΑΝΟΥΣ και από τα γελάκια στην ΧΟΥΝΤΑ. Ο πράσινος Τύπος για ακόμη μία φορά πρωτοτυπεί (πως θα μπορούσε διαφορετικά άλλωστε) και το RedPlanet.gr δεν θα μπορούσε να τον αφήσει ασχολίαστο.
Στις 6 Αυγούστου 2010 ο Τύπος που διάλεξε τον δύσκολο δρόμο, της ενασχόλησης με τον περίφημο πλέον και γνωστό ανά την υφήλιο Fapa-nathinakos είχε κάνει σημαία τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Στις 19 Αυγούστου του 2011, έχοντας το πράσινο μπουλούκι του Φερέιρα, εισπράξει τρία τεμάχια από την ίδια ομάδα τα βάζει με τους άλλοτε Θεούς τους (διοίκηση) και τους εύκολους δαίμονες (παίκτες).

Πως αλλάζουν οι καιροί τελικά και πως έφτασαν σ' αυτή την κατρακύλα δίχως τελειωμό, τον φίλαθλο κόσμο της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας που δεν είναι άλλος από τον Ολυμπιακό δεν τον ενδιαφέρει καθόλου και επί τούτου δεν θα τους ζητήσουμε την επόμενη μέρα να μας αναλύσουν βάσει της δικής τους αλήθειας τα... περί ναυαγίου.

Πάμε λοιπόν να δούμε ένα - ένα τα πράσινα πρωτοσέλιδα και να βρούμε τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα τους.


Derby 6/8/ 2010


 
Ξεκινώντας από κάτω αριστερά προς τα πάνω και το ΥΓ4: Δεν μπορούμε να φανταστούμε ποιος θα μπορούσε να είναι σήμερα στον συγκεκριμένο σταυρό που τόλμησαν οι συγκεκριμένοι να βάλουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Οι πράσινοι δεν ξέρουν καν ποιον έχουν πρόεδρο και επί τούτου δεν απορούμε με τις επιλογές παικτών όπως ο Κουίνσι και όχι μόνο.

ΥΓ3: Αν η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας είναι Ευρωθίασος τότε, ο ΠΑΟ τι είναι; Καφενείο η Μακάμπι πέρυσι, φέτος όμως, κέρασε τρία τεμάχια το τριφυλλάκι και μάλιστα τον ίδιο μήνα.

ΥΓ2: Όχι να μιλήσετε και εσείς με τα τρία Καπή του ΟΑΚΑ για κόσμο;!

ΥΓ1: Πόσο Αντώναρε τους πονάς και πόσο ακόμα όταν θα βλέπουν τον Άλεξ να βουτάει στον... αέρα για να πιάσει τα λουλούδια στις πίστες.

Κεντρικός τίτλος: Την ίδια απορία θα είχαμε και εμείς, αλλά ευτυχώς θα σας αντιμετωπίσουμε και στην Super League.

Πράσινη 6/8/2010


 
Ξεκινώντας πάλι από κάτω αριστερά προς τα πάνω και τα περί κωμικού: Δεν ξέρουμε αν ο ΠΑΟ είναι κάτι κωμικό, αυτό μόνο οι Ισραηλινοί μπορούν να σας το απαντήσουν. Εμείς πάντως δεν σας βλέπουμε σαν κάτι κωμικό και αυτό φαίνεται από τα διαχρονικά γλέντια.

Αν είσαι κηπουρός ξέρεις: 11 πρωταθλήματα και 9 Κύπελλα εκ των οποίων τα 6 με τον Θρύλο. Ο Άλεξ; Ένα και με το ζόρι.

Αξεπέραστος άθλος: Οριακά προλάβατε τον δεκαπενταύγουστο, καθώς μάλλον σας λυπήθηκε ο Θεός, ενόψει και των επόμενων τραγωδιών που θα ακολουθήσουν πλέον στην Ελλάδα. Επιτέλους Fapa-nathinaikos.

ΚΑΝΑΜΠΕΕΕ: Όχι και κουτόχορτο στους οπαδούς που έχουν δει έως τώρα όσα πρωταθλήματα δεν θα δείτε σε 333.333.333 ζωές. Συμφωνούμε πάντως στο "αμάσητο" και σας δίνουμε έναν πόντο, καθώς το τριφυλλάκι αμάσητο κατεβαίνει...

Derby 19/8/ 2011


 
Αποκλειστικό θέμα είχε σήμερα η Derby, η οποία μας μιλάει για λευτεριά από Χούντα και τανκς. Προφανώς αναφέρεται στην διοίκηση. Πρωτοτύπησε πάντως...

Πράσινη 19/8/ 2011


 
Δεν είναι και δύσκολο να χαθούν από την στιγμή που είναι ΝΑΝΟΙ, αλλά συγνώμη τη δοξασμένη φανέλα που την είδατε; Εκτός κι αν μιλάτε για Ολυμπιακό ή κάποια μεγάλη ομάδα της Ευρώπης. ΥΓ: Πως να κάνει την υπέρβαση ο Φερέιρα, από την στιγμή που μόνο η Φουρέιρα λείπει από αυτήν την ομάδα;
 http://www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου