ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Η ανατρεπτική διαφήμιση της Getafe: «Γίνετε δωρητές σπέρματος»! (video)

 Η ανατρεπτική διαφήμιση της Getafe: «Γίνετε δωρητές σπέρματος»! (video)

19/8/2011
getafeΤον πλέον προκλητικό τρόπο βρήκε η διοίκηση της Getafe, για να ζητήσει από τους φιλάθλους να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2011-12, λίγο πριν από το ξεκίνημα της φετινής Primera Division. Με αφορμή τη χαμηλή προσέλευση θεατών πέρσι, ο σύλλογος της Μαδρίτης ετοίμασε ένα διαφημιστικό σποτ με κεντρική ιδέα «είμαστε λίγοι, γι’ αυτό γίνετε όλοι δωρητές σπέρματος ώστε να γίνουμε περισσότεροι»!
Μάλιστα, η χιουμοριστική διάθεση των «Azulones» δεν σταμάτησε εκεί. Στο σποτάκι που ετοίμασαν, γίνεται λόγος για μια υποτιθέμενη ερωτική ταινία που γυρίστηκε, έτσι ώστε οι οπαδοί της Getafe να τη βλέπουν και να έχουν την ομάδα στο μυαλό τους την στιγμή που θα δίνουν σπέρμα! Μια ταινία με αισθητική βγαλμένη από τα ’80s, που έχει… «σεξ, ζόμπι, εξωγήινους και… 30 εκατοστά μήκος» και λέγεται «Τα καυτά ζόμπι της Getafe»!
Η τολμηρή διαφημιστική καμπάνια έχει προκαλέσει ανάμικτες αντιδράσεις στους φιλάθλους της Getafe, αφού κάποιοι από αυτούς τη βρήκαν έξυπνη και κάποιοι άλλοι ιδιαίτερα κακόγουστη, απειλώντας ακόμα και ότι θα πάψουν να πηγαίνουν στο γήπεδο. Το βέβαιο πάντως είναι ότι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων…
Δείτε υποτιτλισμένο το σποτάκι της Getafe, που προσκαλεί τους οπαδούς της να γίνουν δωρητές σπέρματος:

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου