ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΕΡΝΕΣΤΟ ΑΛΑΝΙ ....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ !!!

 ΕΡΝΕΣΤΟ ΑΛΑΝΙ ....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ !!!

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέστρεψε στον πάγκο του Ολυμπιακού! Ο Ισπανός τεχνικός του Θρύλου πέρσι τέτοιες μέρες ήρθε εσπευσμένα στην Ελλάδα για να βάλει σε μια τάξη τα πράγματα και ενώ είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός-σοκ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και η αποπομπή του Εβαλντ Λίνεν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με αστραπιαίες κινήσεις και ταξίδι στη Βαρκελώνη,  έπεισε το «μυρμήγκι» να μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα και να αναλάβει να χτίσει τον νέο Ολυμπιακό. από την ισραηλινή ομάδα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού που δεν έκρυψε από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία του Θρύλου ότι θέλει τον Βαλβέρδε στον πάγκο κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι», κάμπτοντας τις όποιες αντιρρήσεις του

Ο άνθρωπος λοιπόν που έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού τόσο στον έναν χρόνο της παρουσίας του στην ομάδα, όσο και στο έναν χρόνο της … απουσίας του από αυτή, λόγω της κακής πορείας της ομάδας συμπλήρωσε ήδη ένα χρόνο από τη δεύτερη θητεία του στο λιμάνι.

Πρωταθλητής και πάλι, ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου