ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

«Ψάχνεται» στη Γαλλία

«Ψάχνεται» στη Γαλλία

21/05/2013
 Το βάρος στη γαλλική αγορά, εκτός από εκείνη της Ισπανίας, έχουν ρίξει στον Ολυμπιακό. Πολλοί οι ενδιαφέροντες παίκτες από το Σαμπιονά, γράφουν για Κεσερού οι Γάλλοι. Κάτι μπορεί να γίνει με Καρεμπέ.

«Ψάχνεται» στη Γαλλία
Μετά την Ισπανία, πατρίδα του Μίτσελ και του Χουάνχο Λορένθο, η Γαλλία αποτελεί τη «No2» αγορά που κοιτάζει ο Ολυμπιακός να βρει «λαβράκια» για να ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν.

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί κάποια ονόματα, όμως οι Πειραιώτες δεν έχουν επιβεβαιώσει καμία από τις συγκριμένες περιπτώσεις. Ίσως αυτό γίνεται επειδή οι επαφές δεν βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ή δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις για την απόκτηση κάποιων ποδοσφαιριστών από το Σαμπιονά και την Ligue 2.

Χθες τα γαλλικά Μέσα έγραφαν πως ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει οι «ερυθρόλευκοι» είναι ο Κλαούντιο Κεσερού. Ο Ρουμάνος επιθετικός της Ανζέρ πραγματοποίησε μία εξαιρετική, καθώς έχει πετύχει 17 γκολ σε 32 εμφανίσεις στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ωστόσο, τα ΜΜΕ αναφέρουν πως έχουν υπάρξει ήδη κάποιες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και υπογραμμίζουν πως: «ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του ηγέτη της Ανζέρ. Οι Έλληνες δείχνουν διατεθειμένοι να του δώσουν την ευκαιρία να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο».

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας RMC που επικαλείται ο «Γαύρος» συνεχίζει: «Μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με την Ανζέρ και λόγω του ότι μένει ελεύθερος, έχει δεχθεί προτάσεις από πολλές γαλλικές ομάδες, αλλά θέλει να ζήσει την εμπειρία των ευρωπαϊκών αγώνων και του Champions League. Για αυτό προτιμάει την Ελλάδα και τη λύση του Ολυμπιακού».

Ακόμη ένα θετικό στοιχείο είναι ότι ο Κεσερού μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης, όμως η αγαπημένη του είναι εκείνη του οργανωτή (που έπαιξε αρκετές φορές τη φετινή σεζόν).

Εκτός του Κεσερού, από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας έχουν ακουστεί, επίσης, τα ονόματα του Τζόρτζεβιτς της Ναντ και του Σαλιμπούρ της Κλερμόν. Από την πλευρά της, η διοίκηση διαψεύσει τα όσα έχουν γραφτεί όλες αυτές τις μέρες.

Από εκεί και πέρα, νέες πληροφορίες της SportDay, αναφέρουν πως όταν ο Κριστιάν Καρεμπέ είχε έρθει στην Ελλάδα και είχε βρεθεί στο «Καραϊσκάκη», είχε μιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστούν στο άμεσο μέλλον. Στην πορεία θα φανεί αν θα προχωρήσει κάτι και ποια θα είναι αυτή η συνεργασία.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου