ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Λότσος: "55%-45%" να πάνε "πακέτο" στον Ολυμπιακό"

Λότσος: "55%-45%" να πάνε "πακέτο" στον Ολυμπιακό"

Ο ατζέντης των Βασίλη Καββαδά και Στράτου Περπέρογλου, Νίκος Λότσος, σε συνέντευξη του ανέλυσε τα δεδομένα του για τους πελάτες του. "55%-45% να πάνε "πακέτο" στον Ολυμπιακό", σχολίασε.
Το "καυτό" μεταγραφικό θέμα των τελευταίων ημερών στο ελληνικό μπάσκετ δεν είναι άλλο από το που θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Βασίλης Καββαδάς και Στράτος Περπέρογλου, καθώς και οι δύο παίκτες ενδιαφέρουν τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και τον Παναθηναϊκό. Ο ατζέντης των δύο καλαθοσφαιριστών, Νίκος Λότσος, μίλησε για τους πελάτες του και ανέλυσε τα δεδομένα για το πως έχουν τα πράγματα. Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη του γνωστού μάνατζερ στην εφημερίδα "Φως των Σπορ", ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ένα σχετικό προβάδισμα για να αποκτήσουν "πακέτο" τους δύο μπασκετμπολίστες.

Για το ότι ο Ηλίας Λιανός είπε πως αν δεν κλείσει σύντομα η μεταγραφή του Βασίλη Καββαδά ο παίκτης θα παραμείνει στον Πανιώνιο, σχολίασε: "Δεν ξέρω κατά πόσο κ. Λιανός θα το κρατήσει αυτό που είπε.

Είμαστε σε συζήτηση και με τις δύο ομάδες, περιμένουμε να δούμε αν θα γίνει η μεταγραφή. Πάντως, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχει κλείσει".

Για το αν έχει κάνει καλύτερη πρόταση ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός στον Πανιώνιο, τόνισε: "Νομίζω ότι είναι ισόποσες".

Για το ποιος έχει κάνει καλύτερη πρόταση στον παίκτη, είπε: "Θα έλεγα ότι οι προτάσεις των δύο ομάδων είναι παρόμοιες".

Ο παίκτης έχει κάποια προτίμηση: "Όχι ιδιαίτερη".

Για το αν το είπε αυτό, απλά, για να το πει, απάντησε: "Παίζει ρόλο για κάθε παίκτη και το που νιώθει καλύτερα, σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό του χρόνο".

Για το αν ο Πανιώνιος είναι μακριά από τις δύο ομάδες σε αυτά που ζητάει, επεσήμανε: "Θεωρώ πως όχι".

Για τις διαφορές στο οικονομικό, δήλωσε: "To ξέρω το ποσό, αλλά δεν θα το πω, είναι μικρό όμως το ποσό".

Για την περίπτωση του Περπέρογλου, σχολίασε: "Μοιάζουν και εδώ οι προτάσεις των δύο ομάδων. Εγώ έκανα κάθε προσπάθεια ώστε να βρεθεί μία άκρη αρχικά με τον Παναθηναϊκό, επειδή πάγια αρχή μου είναι ότι το καλύτερο για έναν παίκτη είναι να παραμείνει σε οικείο περιβάλλον, δηλαδή στην ομάδα που παίζει. Δυστυχώς όμως δεν καρποφόρησαν οι πρσπάθειες μου. Κοίταξα λοιπόν να βρω μία άλλη άκρη ως επαγγελματίας, στον Ολυμπιακό και στο εξωτερικό. Αναμένουμε".

Για το αν το πιο πιθανό είναι να μείνει στην Ελλάδα ή να πάει στο εξωτερικό ο Περπέρογλου, είπε: "Θα έλεγα ότι πιο κοντά είναι στο να μείνει στην Ελλάδα".

Για το αν θεωρεί απίθανο να πάνε οι δύο παίκτες "πακέτο" στον Ολυμπιακό, απάντησε: "Kαθόλου, όπως και το να βρεθούν και οι δύο παίκτες στον Παναθηναϊκό".

Για το αν οι πιθανότητες είναι περισσότερες να πάνε ως "πακέτο" στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό, ο ατζέντης των δύο παικτών, Νίκος Λότσος, τόνισε: "Να πάνε στον Ολυμπιακό. 55%-45%".

Για το αν είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός έχει εκνευρισθεί μαζί του, είπε: "Επισήμως ο Παναθηναϊκός δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο. Άλλωστε θεωρώ ότι όπως εγώ σαν σωστός επαγγελματίας δεν θα έβαζα προσωπικό πρόβλημα με κάποιον σύλλογο πάνω από το συμφέρον κάποιου παίκτη μου, έτσι αντίστοιχα πιστεύω ότι ένας σοβαρός σύλλογος δεν θα μπορούσε ποτέ να βάλει τις προσωπικές του εμπάθειες εμπόδιο στο να ενισχύσει την ομάδα με τους καλύτερους κατά το δυνατόν παίκτες".

Για το αν αληθεύει πως ο Παναθηναϊκός ζήτησε από τους δύο παίκτες να αλλάξουν ατζέντη, απάντησε: "Ο Παναθηναϊκός δεν το έκανε αυτό, αυτοί που το έκαναν ήταν συνάδελφοι που κάλεσαν τους αθλητές και τους είπαν ότι αν πάνε μαζί τους, θα έχουν περισσότερη τύχη στο να υπογράψουν με καλύτερους όρους στον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω πάντως αν αυτό έγινε με γνώση του Παναθηναϊκού ή έγινε αυθαίρετα".

Για το αν υπάρχει περίπτωση να φύγει κάποιος από τους δύο παίκτες από εκείνον, σχολίασε: "Από όσο γνωρίζω όχι. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Θα πω τούτο πάντως: "Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που όλους τους παίκτες που εκπροσωπώ τόσα χρόνια, δεν τους δένω με συμβόλαιο εκπροσώπησης, είναι ο λόγος μου και ο λόγος τους. Όποιος θέλει να φύγει, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να σηκωθεί και να φύγει. Όμως όλα τα παιδιά ξέρουν ότι είμαι 100% καλόπιστος και 100% λειτουργώ για το συμφέρον τους, χωρίς όμως να κοροϊδέψω τους συλλόγους. Κοιτάω πάντα να είναι δίκαιες οι συμφωνίες τους, να μπορούν να τις σηκώνουν οι παίκτες, να μπορούν να τις υποστηρίξουν, δηλαδή, με τις αγωνιστικές τους δυνατότητες, όχι να είναι φούσκες συμφωνίες που μπορεί να αποβούν μπούμερανγκ για την καριέρα τους".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου