ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ζαρντίμ: "Δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε"

Ζαρντίμ: "Δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε"

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σε δηλώσεις μετά την φιλική αναμέτρηση με την Μάλαγα τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο. Τι είπε για τους Έλληνες και τους ξένους παίκτες.
Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με την Μάλαγα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με σκορ 3-3, σε ένα παιχνίδι όπου οι ερυθρόλευκοι παρουσίασαν δύο διαφορετικά πρόσωπα.

Το γεγονός αυτό φαίνεται να προβληματίζει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:

Για το ματς με την Μάλαγα:

"Το επίπεδο δεν είναι ακόμα αυτό που θέλουμε να έχουμε.

Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, είχαμε καλύτερη κυκλοφορία, όμως με τις πολλές αλλαγές που κάναμε προς το τέλος του αγώνα, χάσαμε την οργάνωση και αυτό το επωφελήθηκε η Μάλαγα".

Για το πρώτο του παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης":

"Είναι πάντα όμορφο να παίζεις εντός έδρας και ήταν σημαντικό, καθώς δεν το είχαμε κάνει ως τώρα. Με την στήριξη του κόσμου μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα και να φτάσουμε σε σημαντικές νίκες στη σεζόν που ακολουθεί".

Για τον Λυκογιάννη:

"Πιστεύω ότι έχουμε πολλούς καλούς Έλληνες παίκτες και αξίζουν χρόνο συμμετοχής γιατί το μέλλον είναι δικό τους. Βέβαια πάντα και οι ξένοι είναι αναγκαίοι σε ένα σύνολο, ώστε να συνδυάζονται και να υπάρχει ένα ομοιογενές σύνολο".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου