ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Κανονικά στην προετοιμασία ο Λούκας

Κανονικά στην προετοιμασία ο Λούκας

Έτοιμο είναι το διαβατήριο του Κέιλιν Λούκας και ο νέος Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού αναμένεται να βρεθεί κανονικά στην έναρξη της προετοιμασίας των ερυθρολεύκων μαζί με τους, επίσης νεοαποκτηθέντες, συμπατριώτες του Ματ Χάουαρντ και Κάιλ Χάινς.
Ξεπεράστηκε το εμπόδιο με την έκδοση διαβατηρίου του Κέιλιν Λούκας και ο Αμερικανός γκαρντ μπορεί πλέον να ταξιδέψει κανονικά στην Ελλάδα.
Ο απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μίσιγκαν δεν είχε στην κατοχή του διαβατήριο, καθώς δεν είχε χρειαστεί να ταξιδέψει εκτός Αμερικής μέχρι την στιγμή που έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Ο Λούκας λοιπόν έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, κατέθεσε τα ανάλογα έγγραφα και είναι πλέον κάτοχος του διαβατηρίου που θα του επιτρέψει να βρεθεί στην χώρα μας και να αγωνιστεί με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Ο 22χρονος καλαθοσφαιριστής ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, κατόπιν συνεννοήσεως με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, κάτι που θα εξακολουθήσει να κάνει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας των ερυθρολεύκων στις 17/8. Ο Λούκας θα δώσει κανονικά το παρών στην πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ομάδας μαζί με τους, επίσης νεοαποκτηθέντες, συμπατριώτες του Ματ Χάουαρντ και Κάιλ Χάινς.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου