ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Για μια χούφτα ευρώ

Για μια χούφτα ευρώ

Μικρή είναι η οικονομική διαφορά που χωρίζει τον Ολυμπιακό από τον Παπαδόπουλο και τον Ζήση από την αποδέσμευση του από την Σιένα. Ανοιχτή την πόρτα του Ολυμπιακού κρατά ο Νεστέροβιτς.
Ο Ολυμπιακός θέλει τον Νίκο Ζήση για να συμπληρώσει την περιφερειακή του γραμμή και τον Λάζαρο Παπαδόπουλο για να ενισχύσει την φροντ - λάιν.
Οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Έλληνα διεθνή γκαρντ και τον μάνατζερ του, με τον Κιθ Γκλας να παλεύει την υπόθεση της αποδέσμευσης του Ζήση από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Σιένα. Ο Αμερικανός ατζέντης προσφέρει 100.000 ευρώ στον Φερνάντο Μινούτσι για να αφήσει ελεύθερο τον πελάτη, ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου ζητάει τα διπλάσια και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή που θα επιτρέψει στον Νίκο Ζήση να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά την γραμμή των ψηλών της ομάδας, εκεί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αν δεν βρεθεί ομάδα να πάρει τον ...βράχο Ζόραν Έρτσεγκ, τότε οι ερυθρόλευκοι είναι αναγκασμένοι να κινηθούν για Έλληνα ψηλό, με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο να έχει πάρει το χρίσμα εδώ και μέρες από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του "Λάζου" και η διαφορά που τους χωρίζει είναι περίπου 100.000 ευρώ. 400.000 δίνουν οι Πειραιώτες, 500.000 ζητάει ο παίκτης και ίσως το χάντικαπ να καλυφθεί με την μορφή πριμ επίτευξης στόχων...

Παράλληλα, ο Ράσο Νεστέροβιτς κρατά την πόρτα του Ολυμπιακού ανοικτή, καθώς απορρίπτει τις προτάσεις που του γίνονται, με τελευταία αυτή της Ολύμπια Λουμπλιάνας. Ο Σλοβένος σέντερ σύντομα θα εξεταστεί και πάλι από τους γιατρούς στον χειρουργημένο του ώμο και θα ξέρει σε πόσο καιρό ακριβώς θα είναι σε θέση να ξεκινήσει να προπονείται κανονικά. Ο 35χρονος παίκτης θα ήθελε να συνεχίσει στον Πειραιά, αλλά αυτό εξαρτάται και από τις οικονομικές του απαιτήσεις, ενώ για την απόκτηση του ενδιαφέρεται έντονα και η Παρτίζαν.
/www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου