ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Τι γίνεται με Ζαραδούκα

Τι γίνεται με Ζαραδούκα

Εκτός από τον Βιθέντε Μόνχε ο Ολυμπιακός, εξετάζει και την περίπτωση του Γιάννη Ζαραδούκα. Οι μικρές αντιρρήσεις του παίκτη και πως αυτές στο τέλος μπορούν να καμφθούν.
Οι μετοχές του 25χρονου αμυντικού, το τελευταίο διάστημα έχουν ανέβει κατακόρυφα, ειδικά μετά την παρουσία του στην Εθνική ομάδα.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος πέρυσι πραγματοποίησε καλή σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και ανάγκασε τον Φερνάντο Σάντος να τον καλέσει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.


Ο Ζαραδούκας, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του αιώνιου αντιπάλου, Παναθηναϊκού, ψάχνει να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, δίνοντας, όμως, προτεραιότητα σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει ρίξει δίχτυα στον συνονόματο του, του Βόλου είναι πολύ κοντά στον Βιθέντε Μόνχε, ενώ εξετάζει σοβαρά και την περίπτωση του Έλληνα ακραίου μπακ.

Ο παίκτης, όμως, εκτός από την επιθυμία του για εξωτερικό, θέλει να βρει και μία ομάδα που θα του δώσει την δυνατότητα να πάρει παιχνίδια στα... πόδια του και να διατηρήσει έτσι την θέση του στην Εθνική.

Οι ερυθρόλευκοι για το αριστερό άκρο της άμυνας, έχουν τους Χοσέ Χολέμπας, Ιβάν Μαρκάνο και Γιώργο Βαλεριάνο, γεγονός που προβληματίζει έντονα τον παίκτη, καθώς ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος και είναι δύσκολο να βρει τουλάχιστον στην αρχή, θέση στο αρχικό σχήμα.

Βέβαια, όλα αυτά μπορούν να ξεπεραστούν, αρκεί οι Πειραιώτες να τον ικανοποιήσουν οικονομικά. Κακά τα ψέμματα, σε τέτοιες περιπτώσεις, στο τέλος αυτά που μετράνε είναι τα λεφτά και οι ερυθρόλευκοι αν τον δελεάσουν χρηματικά, τότε πολύ δύσκολα δεν θα φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Να σημειώσουμε ότι, για να μείνουν οι παραπάνω παίκτες ελεύθεροι, απομένει η τυπική επικύρωση της ΕΠΟ, η οποία και θα αποφασίσει εν συνεχεία το αν μπορούν να μετακομίσουν σε κάποια άλλη ομάδα, καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου.    

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου