ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Συνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης! (video)

Συνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης! (video)

15/9/2011
"Μια στιγμή, να πάρω τα πούρα μου"!
Μετά από δύο μήνες, κατά την διάρκεια των οποίων καταζητείτο από τις διωκτικές αρχές για την συμμετοχή του στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα, ο πρώην μεγαλο-παράγοντας συνελήφθη στο σπίτι του στην Ανάβυσσο, όπου βρισκόταν τις τελευταίες πέντες μέρες.

Για τον Μάκη Ψωμιάδη εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης από το περασμένο καλοκαίρι καθώς δεν είχε παρουσιαστεί στις δίκες για το "Koriopolis", όπου μαζί με τον Αχιλλέα Μπέο είχε θεωρηθεί βασικός κατηγορούμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, η Ασφάλεια οδηγήθηκε στα ίχνη του έπειτα από συνεργασία με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία (και μαγνητοφώνηση συνομιλιών του από τον "σούπερ κοριό").

Η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας (η οποία δεν κάνει λόγο σε όνομα) αναφέρει:


«Ύστερα από συντονισμένες έρευνες και επιχειρήσεις της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), την 16.45 ώρα σήμερα, συνελήφθη, εντός μονοκατοικίας στη συμβολή των οδών Ηλέκτρας και Ανθέων στην Ανάβυσσο Αττικής, 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 9ου Ανακριτή Αθηνών, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου».

Κατά την προσαγωγή του, πάντως, στη ΓΑΔΑ, ο Ψωμιάδης εξαλοςεκανε δηλωσεις στην καμερα εξω απο την ΓΑΔΑ  και αφού αναρωτήθηκε το λόγο που βρίσκεται εκεί (!) και δήλωσε πολιτικός κρατούμενος, έκανε λόγο «για πλεκτάνη της κυβέρνησης» εναντίον του!




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου