ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Χωρίς Γέστε και Μανιάτη

Χωρίς Γέστε και Μανιάτη

Ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του, ενόψει της Κυριακάτικης (20:30, NS1) αναμέτρησης με την SCODA Ξάνθη. Εκτός αποστολής έμεινε για λόγους τακτικής ο Γέστε, ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Μανιάτη.
Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στην Super League με καθυστέρηση 2 αγωνιστικών, ελέω των γνωστών προβλημάτων που έχουν προκύψει με την δικαιοσύνη και κάποιες ομάδες.
Οι πρωταθλητές ρίχνονται στην "μάχη" των εγχώριων υποχρεώσεων τους, με την Ξάνθη να αποτελεί το πρώτο τους εμπόδιο στο... φετινό μαραθώνιο.

Στόχος είναι οι ερυθρόλευκοι να μπουν με το... δεξί στο πρωτάθλημα και μπροστά στο κοινό τους, στο "Γ. Καραϊσκάκης" να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη σε επίσημη αναμέτρηση.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα στερηθεί για την επικείμενη συνάντηση τις υπηρεσίες των τραυματιών Γιάννη Φετφατζίδης, Γιάννη Ποτουρίδη και Γιάννη Μανιάτη, με τον τελευταίο στέκεται άτυχος στην σημερινή (17/9) προπόνηση, από την οποία αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Εκτός αποστολής, ο Βάσκος τεχνικός άφησε και τον Φρανθίσκο Γέστε, προφανώς για λόγους τακτικής. Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε για το ματς με την Ξάνθη, ο προπονητής των πρωταθλητών απαρτίζεται από τους: Κοστάνσο, Μέγερι, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φέισα, Μοδέστο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Χαβίτο, Τζιμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:


"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 19:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 18/9, 20:30) αγώνα με την Ξάνθη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Οι Φετφατζίδης και Ποτουρίδης συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα προπόνησης που ακολουθούν στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε ο Μανιάτης με ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σήμερα το βράδυ σε εξέταση στο Θεραπευτήριο Metropolitan.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάνσο, Μέγερι, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φέισα, Μοδέστο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Χαβίτο, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Μανιάτης, Δασκαλάκης, Παπάζογλου, Γκρμπιτς, Γέστε, Βαλεριάνος (ο τελευταίος αγωνίστηκε σήμερα με την ομάδα Κ20), θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο στις 09:00".

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου