ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

«Άλλη ομάδα όταν ρολάρει»

15/9/2011
Βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει εντελώς διαφορετικό και προς το καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Ντιντιέ Ντεσάν. Ο Γάλλος προπονητής της Μαρσέιγ ήταν περιχαρής μετά τη νίκη της Μαρσέιγ στο Φάληρο, ωστόσο, αναφερόμενος στο πρόσφατο ιστορικό της ομάδας του που προκρίθηκε πέρσι έχοντας ξεκινήσει με δύο ήττες στη φάση των ομίλων, έδειξε να υπολογίζει ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό στη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με ποιότητα, αλλά και πολλούς νέους παίκτες που δεν έχουν επίσημα ματς όλοι μαζί. Είναι φυσικό να μην είναι σε φόρμα και ίσως αυτό είναι δύσκολο να καλυφθεί στο συγκεκριμένο ματς. Μετά το γκολ που πετύχαμε,άλλωστε, ήταν δύσκολο για τον Ολυμπιακό να πιέσει περισσότερο, γιατί παίξαμε καλά με τη μπάλα στα πόδια μας. Θεωρώ πάντως ότι σε 15 μέρες με ένα μήνα θα είναι... άλλη ομάδα ο Ολυμπιακός θα είναι σίγουρα καλύτερος».

Για το αν αισθάνεται φαβορί για την πρόκριση: « Τις δύο τελευταίες χρονιές εμείς ήμασταν αυτοί που ξεκινήσαμε με ήττα τους ομίλους του Champions League, όμως αυτό δεν έχει τελικά και τόσο καθοριστική σημασία, διότι πέρυσι καταφέραμε και προκριθήκαμε παρά το άσχημο ξεκίνημα.  Φυσικά είναι σημαντικό που νικήσαμε σε συνδυασμό με την ισοπαλία στον αγώνα της Ντόρτμουντ με την Αρσεναλ».
 
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου