ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Και στο Ίντερνετ τα εισιτήρια με Ξάνθη

Και στο Ίντερνετ τα εισιτήρια με Ξάνθη

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή τη διάθεση εισιτηρίων του κυριακάτικου (18/9) αγώνα με την Ξάνθη και μέσω του διαδικτύου.
Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής (18/9) με την Ξάνθη για την 3η αγωνιστική της Superleague από την Τρίτη, στα εκδοτήρια του γηπέδου "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται και μέσω του επίσημου σάιτ του συλλόγου, όπως ακριβώς σε όλα τα ματς τον τελευταίο καιρό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:


"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γνωστοποιεί στους φιλάθλους της ομάδας μας, ότι εισιτήρια του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – SKODAΞΑΝΘΗ, θα διατίθενται και μέσω του επίσημου website (www.olympiacos.org) από αύριο Παρασκευή και ώρα 12:00 και έως το Σάββατο το βράδυ.

Οι φίλαθλοι που θα αγοράσουν εισιτήρια μέσω του Internet, θα μπορούν να τα παραλάβουν με την επίδειξη της Αστυνομικής τους ταυτότητας, τόσο το Σάββατο (όσοι αγοράσουν εισιτήρια την  Παρασκευή), όσο και την Κυριακή μέχρι και τις 14:00, από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 17.

Φίλαθλοι που επιθυμούν να παραλάβουν εισιτήριο/εισιτήρια άλλου φιλάθλου θα πρέπει να έχουν μαζί τους φωτοτυπία του Δελτίου της Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου, για τον οποίο παραλαμβάνουν το εισιτήριο/εισιτήρια.

Τιμές Εισιτηρίων:  15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 35 €, 45 € & 100 € (VIP)".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου