ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν σκέφτεται τον τίτλο ο Φέτελ

Δεν σκέφτεται τον τίτλο ο Φέτελ

16/9/2011

Παρότι θα έχει το πρώτο "championship point" στην Σιγκαπούρη, ο Σεμπάστιαν Φέτελ επιχειρεί να προσεγγίσει τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας βγάζοντας τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου από το μυαλό του.



"Κοιτάζοντας το πρωτάθλημα είναι προφανές ότι υπάρχει λίγος δρόμος ακόμα", τόνισε ο οδηγός της Red Bull, το καλύτερο αποτέλεσμα του οποίου στη μοναδική εξολοκλήρου νυχτερινή κούρσα της χρονιάς, είναι η δεύτερη θέση που πήρε πέρυσι πίσω από τον Φερνάντο Αλόνσο.
"Είμαστε στην πρώτη θέση, την οποία νομίζω πως αξίζουμε γιατί έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και κάνει πολύ λίγα λάθη.
"Δεν σκέφτομαι τους βαθμούς και τις διαφορές για τον επόμενο αγώνα. Εφόσον βγούμε με μια μεγαλύτερη πρωτοπορία στους βαθμούς από τον επόμενο αγώνα, τότε θα έχουμε κάνει καλή δουλειά.
"Εχουμε κάνει καλές κούρσες στην Σιγκαπούρη στο παρελθόν, ειδικά πέρυσι που τερμάτισα λίγο πίσω από τον Φερνάντο στην δεύτερη θέση. Το μονοθέσιό μας φαίνεται να είναι πολύ ανταγωνιστικό εκεί, άρα ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη φέτος. Θα ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο".
Εχοντας μια διαφορά 112 βαθμών στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά τις δύο σερί νίκες του σε Σπα και Μόντσα, ο Φέτελ πρέπει οπωσδήποτε να ανέβει στο βάθρο στην Σιγκαπούρη για να σφραγίσει υπό προϋποθέσεις το παγκόσμιο στέμμα, πέντε αγώνες πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν.
Αναλυτικά, ο γερμανός χρειάζεται...
- Την 1η θέση, αν ο Αλόνσο τερματίσει όχι ψηλότερα από την 4η θέση και οι Μπάτον-Ουέμπερ όχι ψηλότερα από την 3η θέση.
- Την 2η θέση, αν ο Αλόνσο τερματίσει όχι ψηλότερα από την 8η θέση, οι Μπάτον-Ουέμπερ όχι ψηλότερα από την 5η θέση και ο Χάμιλτον δεν κερδίσει τον αγώνα.
- Την 3η θέση, αν ο Αλόνσο τερματίσει όχι ψηλότερα από την 9η θέση, οι Μπάτον-Ουέμπερ όχι ψηλότερα από την 7η θέση και ο Χάμιλτον δεν είναι 1ος ή 2ος.

www.sport.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=105371#ixzz1YCk4ni7g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου