ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Συγχαρητήρια από την UEFA

Συγχαρητήρια από την UEFA

Με επίσημη έκθεση της η UEFA συγχαίρει τον Ολυμπιακό για την άψογη συμπεριφορά των οπαδών του στην αναμέτρηση με την Μαρσέιγ. Ικανοποίηση και στη διοίκηση της ΠΑΕ για τον κόσμο.
Πριν την αναμέτρηση με την Μαρσέιγ για τους ομίλους του Champions League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε τονίσει αρκετές φορές πως η συμπεριφορά του κόσμου στις κερκίδες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα έπρεπε να είναι άψογη, καθώς πλέον η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είναι τρομερά αυστηρή στα θέματα κανόνων ασφαλείας.
Το παιχνίδι με τους Γάλλους έγινε και οι οπαδοί του Ολυμπιακού πέρασαν με εξαιρετική επιτυχία αυτές τις άτυπες εξετάσεις! Τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον κόσμο της ομάδας, ολοκληρώθηκαν με την επίσημη συγχαρητήρια έκθεση της UEFA που αφορούσε την αναμέτρηση. Συγκεκριμένα ο παρατηρητής του αγώνα κατέγραψε μονάχα την χρήση ενός λέιζερ σε βάρος του Προένσα στο ξεκίνημα του ματς και κάποιες αντεγκλήσεις μεταξύ των οπαδών, μετά το γκολ της Μαρσέιγ, οι οποίες όμως έληξαν αμέσως.

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να τιμωρηθεί ούτε με χρηματικό πρόστιμο, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα την διοίκηση της ΠΑΕ. Τα εύσημα ανήκουν στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο Φαληρικό γήπεδο και με πολιτισμένο τρόπο στήριξαν την προσπάθεια των ερυθρολεύκων στον αγωνιστικό χώρο.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου