ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Football League 2: Αγνοείται...


Football League 2: Αγνοείται...

17/9/2011
Ο Μιχάλης Ανδρεαδάκης γράφει για την… ανακατωσούρα που επικρατεί στο πρωτάθλημα της Football League 2.
Football League 2: Αγνοείται...
Υπό άλλες συνθήκες θα μετρούσαμε αντίστροφα τις μέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος στις 25 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, έχουμε φτάσει στα μέσα του μήνα και ουδείς μπορεί αυτή τη στιγμή να κάνει μια ασφαλή πρόβλεψη για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League 2. Αλλος λέει αρχές Οκτώβρη, άλλος τέλη Οκτώβρη και άλλοι εκτιμούν ότι μπορεί και να μην ξεκινήσει ποτέ! Μια αβεβαιότητα που είναι αποτέλεσμα της απίστευτης... ανακατωσούρας που έχουν φέρει τα επαναλαμβάνομενα σκάνδαλα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η «κωλυσιεργία» των δικαστικών οργάνων αλλά και τα νομικά «παραθυράκια» που βρίσκουν τα σωματεία για να «μπλοκάρουν» τις αποφάσεις.
Κάπως έτσι, έχουμε φτάσει σ' αυτό το σημείο. Να μην γνωρίζουμε, δηλαδή, ούτε πως θα διαμορφωθεί η τελική δομή των πρωταθλημάτων αλλά και ποιες ομάδες θα μετέχουν σ' αυτά. Οι αισιόδοξες προβλέψεις για την τρίτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία κάνουν λόγο ότι η πρώτη σέντρα οδεύει για τις 22 Οκτωβρίου. Αισιόδοξες, επαναλαμβάνουμε. Ητοι σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα, με την πλειονότητα των ομάδων να έχει... καεί μέχρι τώρα από την παρατεταμένη προετοιμασία και τα ανούσια φιλικά παιχνίδια. Φανταστείτε παίκτες που έχουν ξεκινήσει προπονήσεις από τον Ιούλιο για να παίξουν επίσημα παιχνίδια τέσσερις μήνες μετά! Αλλοι, πάλι, που ξεκίνησαν πιο καθυστερημένα έχουν «βολευτεί» από αυτές τις εξελίξεις. Οσο για τη μορφή που θα έχει το πρωτάθλημα; Ο προβιβασμός αρκετών ομάδων στη Football League για να καλυφθούν τα κενά που θα δημιουργηθούν σε συνδυασμό με την αδυναμία άλλων σωματείων για την εξασφάλιση πιστοποιητικού συμμετοχής ενισχύει το σενάριο για συγκρότηση πρωταθλήματος ενός ομίλου με 18 ή 22 ομάδες.
Ολα αυτά, βέβαια, είναι υποθέσεις. Οπως υποθέσεις γίνονται και για το μέλλον ορισμένων ομάδων. Για παράδειγμα, πέρα από τον Βύζαντα Μεγάρων, την Καλλονή, τον Φωκικό και τον Ηρακλή Ψαχνών που γνωρίζαμε ότι θα πάρουν, ούτως ή άλλος, το «εισιτήριο» της ανόδου από τη στιγμή που κατέλαβαν τις θέσεις των πλέι-οφ, προστέθηκαν σ' αυτές ακόμα ο Πλατανιάς και ο Απόλλων Σμύρνης. Κι αυτό γιατί από τον Βόρειο όμιλο δεν υπάρχει με τα τωρινά δεδομένα καμία ομάδα που να πληρεί τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί με συνέπεια όχι μόνο να μην μπορούν να ανέλθουν στη Β' Εθνική αλλά να είναι αμφίβολο αν θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής και στη Γ' Εθνική! Συν τοις άλλοις, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι έρχονται νέες διώξεις από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και υπάρξουν νέοι υποβιβασμοί, τότε αντιλαμβάνεστε ότι ο χάρτης της κατηγορίας θα αλλάξει εκ νέου δραματικά. Αντε και καλά ξεμπερδέματα...
 Πηγή: sday.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου