ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ήττα για την Άρσεναλ από την Μπλάκμπερν (video)

Ήττα για την Άρσεναλ από την Μπλάκμπερν (video)

Παρά το πολύ καλό της πρώτο μέρος στο ματς με την Μπλάκμπερν, στην επανάληψη η Άρσεναλ κατέρρευσε και γνώρισε την ήττα με 4-3.
Το συγκρότημα του Αρσέν Βενγκέρ, ψάχνει ακόμα να βρει την ποδοσφαιρική του ταυτότητα, παρουσιάζοντας αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοση του.

Στον αγώνα του "Ίγουντ Παρκ", με αντίπαλο την Μπλάκμπερν, η Άρσεναλ κατάφερε να προηγηθεί με τον Ζερβίνιο στο 10', αλλά ο Αγεγκμπένι στο 25' ισοφάρισε προσωρινά για τους γηπεδούχους.

Οι "κανονιέρηδες" στο 34' με τον Ισπανό μέσο, Αρτέρα πήραν νέο προβάδισμα στο σκορ, με το 1-2 να είναι και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι ρόλοι αντιστράφηκαν με την Άρσεναλ να καταρρέει και την Μπλάκμπερν να είναι η απόλυτη κυρίαρχος. 

Η γηπεδική της υπεροχή μετουσιώθηκε σε γκολ μόλις στο 50', με τον Σονγκ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδα του. Εννιά λεπτά αργότερα, ο Αγεγκμπένι έγραψε το 3-2, ενώ στο 69' νέο αυτογκόλ αυτή την φορά από τον Κοσιελνί, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους. Η Άρσεναλ το μόνο που κατάφερε στην συνέχεια ήταν να μειώσει στο 85' με κεφαλιά του Σαμάκ.

Να σημειώσουμε ότι, η Άρσεναλ για ακόμη μία φορά έδειξε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά αμυντικά προβλήματα, ενώ θέμα είχε στο β΄ημίχρονο με την γενικότερη λειτουργία της σαν ομάδα.

Βέβαια, επειδή πλησιάζουν και οι μέρες που θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας παρασύρει αυτή η εικόνα της Άρσεναλ. Οι ταχύτητες που έπιαναν στο εν λόγω ματς, οι παίκτες και των δύο ομάδων, αλλά και γενικότερα ο ρυθμός του παιχνιδιού, δεν έχουν καμία σχέση με τα ελληνικά δεδομένα.

Οπότε θα χρειαστεί, ακόμα και γι' αυτήν την Άρσεναλ, υπερπροσπάθεια για να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο Λονδίνο, ο Ολυμπιακός.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Πολ Ρόμπινσον, Σαλγκάδο (18' Πέτροβιτς), Σαμπά, Σκοτ Νταν, Ζιβέ, Λόουβ, Χόιλετ, Ν'Ζονζί, Ροτσίνα (56' Μάρτιν Όλσον), Φορμίκα (65' Βούκτσεβιτς), Αγεγκμπένι.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι, Σανιά (53' Ντζουρού), Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Αντρέ Σάντος, Σονγκ (76' Σαμάκ), Αρτέτα, Ράμσεϊ, Ζερβινιό, Αρσάβιν (65' Γουόλκοτ), Φαν Πέρσι.

Δείτε το Μπλάκμπερν - Άρσεναλ 4-3


Blackburn - Arsenal 4:3 by FootballKing1892
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου