ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Στο πλευρό της ομάδας ο Μαρινάκης

Στο πλευρό της ομάδας ο Μαρινάκης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος θέλησε μ' αυτόν τον τρόπο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας, στηρίζοντας τον προπονητή, μετά την ήττα στην πρεμιέρα του Champions League.
Να αφήσουν πίσω το... ποδαρικό με το αριστερό, θέλουν άπαντες στον Πειραιά με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας, δείχνοντας σ' όλους ότι τους στηρίζει και τους πιστεύει, ενόψει της συνέχειας.

Άλλωστε, ήταν το πρώτο ματς της σεζόν, από το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με πρόσωπα και καταστάσεις.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λοιπόν, εκτός από την επίσκεψη του στα αποδυτήρια της ομάδα, μετά την ήττα από την Μαρσέιγ, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, θέλοντας μ' αυτόν τον τρόπο να του δείξει πως τον εμπιστεύεται απόλυτα.

Από την πλευρά του, ο Βάσκος, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, είναι αρκετά στεναχωρημένος με το αποτέλεσμα της πρεμιέρας, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να του δίνει το σύνθημα για την επόμενη μέρα και το οποίο δεν είναι άλλο από κατάκτηση του νταμπλ και μία αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου