ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Κατσαβάκης: «Μαχητής ο Μόνχε, θυμίζει Γεωργάτο ο Ζαραδούκας»

Κατσαβάκης: «Μαχητής ο Μόνχε, θυμίζει Γεωργάτο ο Ζαραδούκας»

17/9/2011 
Για τις περιπτώσεις του Βιθέντε Μόνχε και Γιάννη Ζαραδούκα μίλησε σε αθλητική εφημερίδα ο Μάκης Κατσαβάκης που υπήρξε προπονητής και των δύο.
ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ

Οι δύο ποδοσφαιριστές φέρονται να έχουν κλείσει στον Ολυμπιακό και ο Μάκης Κατσαβάκης ανέλυσε τις ικανότητές τους μιλώντας στον «Πρωταθλητή»:
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τον Μόνχε:
«Θα δώσει στον Ολυμπιακό τη μαχητικότητα που χρειάζεται από αριστερά. Είναι πολύ αγωνιστής και χρήσιμος παίκτης. Δεν έχω αμφιβολία ότι μπορεί κάλλιστα να βοηθήσει. Είναι παίκτης με φιλοσοφία και αγωνιστικότητα που ταιριάζει στο προφίλ της ομάδας»
Για τον Ζαραδούκα:

«Πρόκειται για ένα παιδί με πολύ μεγάλη θέληση κι επαγγελματική συμπεριφορά, με μεγάλες προοπτικές εφόσον βελτιώσει και το κομμάτι της αυτοπεποίθησης. Δουλεύει πολύ στην προπόνηση, είχε τρομερή εξέλιξη όλα αυτά τα χρόνια και μόνο τυχαία δεν είναι η εξέλιξή του. Είδαμε ότι τον κάλεσε ο Σάντος και τον δικαίωσε, όπως θεωρώ ότι θα δικαιώσει κι όποιον άλλο προπονητή του δώσει την ευκαιρία να κάνει το κάτι παραπάνω. Αυτό είναι, άλλωστε, που περιμένουν όλα αυτά τα παιδιά. Να πάρουν την ευκαιρία και να δείξουν ότι αξίζουν περισσότερο από τους ξένους. Και σίγουρα ο Ζαραδούκας έχει ταλέντο για να ξεχωρίσει»
Για το πλεονέκτημα του:
«Είναι η σέντρα του. Και μπορώ να πω -χωρίς να κάνουμε φυσικά σύγκριση των μεγεθών- ότι στο συγκεκριμένο θέμα της τεχνικής θυμίζει κάτι από τον Γεωργάτο. Έχει δηλαδή ξεχωριστές επιθετικές ικανότητες, οι οποίες βέβαια μπορούν να φανούν καλύτερα εφόσον υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση εκ μέρους των επιθετικών. Ο Γιάννης, πάντως, εκτός από τη θέση του αμυντικού έχει και την προώθηση και τη δημιουργία και νομίζω ότι αυτό είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει για τη θέση που αγωνίζεται»

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου