ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλική ισοπαλία με Φοίνικα Σύρου

17/9/11

Ισόπαλο με 2-2 σετ ήρθε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχτηκε τον Φοίνικα Σύρου. Ικανοποιημένος δήλωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης από την προσπάθεια των παικτών του.

Οι φιλοξενούμενοι, που αγωνίστηκαν χωρίς σημαντικές απουσίες, προηγήθηκαν με 0-1 και 1-2 σετ αλλά οι νταμπλούχοι, που έπαιξαν χωρίς τους δύο ξένους, κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Τα σετ: 23-25, 25-20, 18-25, 25-21.

Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Κανέλλος 8, Νοβότνι 12 (υποδ. 73%), Ανδρεάδης 12, Ιωάννου 17, Κοκκινάκης 13 (υποδ. 60%), Φιλίποφ/ Κουζούνης (λ. 64%), Λιβαθηνός 1. Στο 4ο σετ ο Νοβότνι αγωνίστηκε ως διαγώνιος, ο Κουζούνης ως ακραίος (με 5 πόντους) και λίμπερο έπαιξε ο Σωτηρίου.

Φοίνικας Σύρου (Νεόφυτος): Νταγκούνοβιτς 8, Θάνος 5, Κουρνέτας 1, Γκοτς 17, Ντόκιτς 22, Λάππας 3/ Κουρουπής (λ. 47%), Νικηφορίδης 3, Αρβανίτης, Παπαγγελόπουλος 1.

Μετά το τέλος του φιλικό, ο Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε: "Θέλω να δοκιμάσουμε όλα τα πιθανά σενάρια τακτικής που μπορεί να χρειαστεί να εφαρμόσουμε κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, ειδικά τώρα που δεν έχω στη διάθεσή μου τον Πάολο Πίντο και τον Χιμένεθ", είπε αρχικά και συμπλήρωσε: "Όπως είπα και πριν από λίγες ημέρες είμαι ικανοποιημένος τόσο από την προσπάθεια στις προπονήσεις όσο και από την προσήλωση που δείχνουν οι παίκτες μου στη διάρκεια των φιλικών αγώνων προετοιμασίας".

Από την πλευρά του, ο προπονητής των νεοφώτιστων στην Α1, Νίκος Νεόφυτος είπε: "Η ομάδα είναι ακόμη σφιγμένη από τη βαριά προετοιμασία. Εχουμε ακόμη μπροστά μας τρεις εβδομάδες ώστε να διορθώσουμε τα λάθη που εντοπίζουμε σε αυτούς τους αγώνες".

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού, Ντίμα Φιλίποφ δήλωσε: "Σιγά σιγά βρίσκουμε τη μεταξύ μας χημεία. Η ομάδα, αν και δεν είναι ακόμη πλήρης, δείχνει πολύ καλά στοιχεία και έχουμε ακόμη χρόνο να βελτιωθούμε σε τομείς που ο προπονητής μας θα εντοπίσει αδυναμίες"।Ο πρώην ερυθρόλευκος και πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου, Βασίλης Κουρνέτας είπε: "

Στα πρώτα φιλικά που δίνουμε έχουμε τη δυνατότητα να βγάλουμε συμπεράσματα για το επίπεδο που έχουμε φτάσει. Το βασικότερο είναι να γίνουμε ομάδα και να μην παρασυρθούμε από υπέρμετρη αισιοδοξία. Ας έχουμε στο μυαλό μας ότι χρειάζεται να παίξουμε πρώτα απ’ όλα καλό βόλεϊ".

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., Μιχάλης Κουντούρης, το μέλος του Τ.Α.Α., Παντελής Ταρνατώρος και ο γενικός Αρχηγός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., Βασίλης Δρακόπουλος.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 18:30 επίσης στο κλειστό του Ρέντη με αντίπαλο την Κηφισιά।

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου