ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ακρωτηριάστηκε οπαδός σε επεισόδια στην Κύπρο!



17/9/2011



Κάθε άλλο παρά ποδοσφαιρικό αγώνα παρακολούθησαν οι Κύπριοι φίλαθλοι στο ΓΣΠ, στην αναμέτρηση μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΛ, με σοβαρό τραυματισμό οπαδού της ΑΕΛ που σύμφωνα με πληροφορίες ακρωτηριάστηκαν τρία δάκτυλα του χεριού του.
Οι χούλιγκαν για άλλη μια φορά κατάφεραν να αμαυρώσουν άλλο ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, που οδήγησε τον διαιτητή Στέλιο Τρύφωνος στην οριστική διακοπή του πριν την έναρξη του β' ημιχρόνου.
Ακρωτηριάστηκε οπαδός σε επεισόδια στην Κύπρο! Τρομερά επεισόδια διαδραματίστηκαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν και παρατηρήθηκε ρίψη φωτοβολίδων από την μια κερκίδα στην άλλη. Παράλληλα, η χρήση επικίνδυνων αντικειμένων όπως πυρσούς, κροτίδες και φωτοβολίδες προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό στο χέρι ενός οπαδού της ΑΕΛ, αλλά και τραυματισμούς άλλων ατόμων.
Ο αγώνας είχε άδοξο τέλος, και πλέον το αποτέλεσμα του ντέρμπι θα κριθεί στις αίθουσες της Δικαστικής Επιτροπής. Ο αγώνας παίχθηκε μόνο για 45 λεπτά, και σύμφωνα με την ενημέρωση η Αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί στον διαιτητή την ασφάλεια του παιχνιδιού, κάτι που ώθησε τον διαιτητή να διακόψει τον αγώνα.
Ο διαιτητής Στέλιος Τρύφωνος έστειλε το μήνυμα από την αρχή ότι δεν θα είναι καθόλου ανεκτικός, καθώς ο αγώνας καθυστέρησε 15 λεπτά να ξεκινήσει, αφού η ατμόσφαιρα του ΓΣΠ γέμισε καπνούς από τις φωτοβολίδες που χρησιμοποίησε μερίδα των οπαδών της ΑΕΛ. Προειδοποίησε πως ο αγώνας θα διακοπεί αν σημειωθεί κάτι παρόμοιο, και όντως αυτό έγινε στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στην ανάπαυλα της αναμέτρησης.
Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, πολύ καλά παραταγμένη παρουσιάστηκε η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, έκλεισε όλους τους διαδρόμους και με συνεχές πρέσινγκ δεν επέτρεψε στην Ομόνοια να είναι απειλητική. Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν επικίνδυνοι και αναστάτωσαν αρκετές φορές την αντίπαλη άμυνα.
Η Ομόνοια, που ούτε αρχή ούτε τέλος είχε στο πρώτο μέρος, βραχυκυκλώθηκε από τα στενά μαρκαρίσματα των αντιπάλων, ενώ έγιναν πολλά λάθη. Δεν υπήρχε καθαρό μυαλό και οι όποιες προσπάθειες γίνονταν προς την εστία του Ντεγκρά έβρισκαν εμπόδιο τους αντίπαλους αμυντικούς, εξού και ο Λάρκου προέβη σε γρήγορη αλλαγή καθώς πέρασε στο 32' τον Αβραάμ στην θέση του Ντα Σίλβα.
Η ΑΕΛ διατήρησε τον έλεγχο του ρυθμού, ενώ μετά το πρώτο 20λεπτο ήταν ιδιαίτερα απειλητική και μπορούσε να προηγηθεί. Η μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 42' όταν το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Εντμάρ, κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Γιωργαλλίδη.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου