ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Στην Ιταλία θα παίξει ο Σπανούλης

16/9/11



Στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Σάσαρι στην Ιταλία, την 21η Σεπτεμβρίου, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Βασίλης Σπανούλης. "Θηρίο" στο κλουβί ο "Red-Bill".

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έλαβε μέρος στα τέσσερα πρώτα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού επί ελληνικού εδάφους, αλλά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση αναμένεται να πραγματοποιήσει την 21η Σεπτεμβρίου, στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Σάσαρι στην Ιταλία.

O "Red-Bill", το τελευταίο διάστημα, συμμετάσχει στο μεγαλύτερο μέρος των προπονήσεων της ομάδας και ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς. Όσοι βλέπουν τον Βασίλη Σπανούλη τις τελευταίες μέρες, έχουν να λένε πως ο Έλληνας γκαρντ δείχνει σαν "θηρίο" στο κλουβί, καθώς έχει μεγάλη διάθεση στο να λάβει μέρος σε αγώνα μπάσκετ. Οι ερυθρόλευκοι, λοιπόν, μέσα στις επόμενες μέρες θα ταξιδέψουν με προορισμό την Ιταλία ώστε να λάβουν μέρος σε τουρνουά της γειτονικής χώρας (23-24/9), στο οποίο θα αντιμετωπίσουν τις Σάσαρι, Σιένα και Παρτιζάν.

Η επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού στην Αθήνα αναμένεται στις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για να λάβουν μέρος στο τουρνουά "Τwo Nations Cup"

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου