ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Γίνεται προπονητής ο Νικοπολίδης

Γίνεται προπονητής ο Νικοπολίδης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του RedPlanet.gr, ο Αντώνης Νικοπολίδης την Δευτέρα (19/9) ξεκινάει μαθήματα, προκειμένου να αποκτήσει το δίπλωμα προπονητή. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες και πως ξεπεράστηκε σημαντικό εμπόδιο.
Στις 9 Ιουλίου το RedPlanet.gr σας είχε αποκαλύψει την επιθυμία του 40χρονου, να δώσει το “παρών” στην σχολή που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο στον Πειραιά και τα μαθήματα της θα έχουν διάρκεια περίπου 15 μέρες.
Από την συγκεκριμένη σχολή, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν το δίπλωμα UEFA Α', αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχουν στην κατοχής του το UEFA Β'.

Αυτό ήταν το μεγάλο εμπόδιο για τον πρώην ερυθρόλευκο αρχηγό, καθώς δεν είχε αποκτήσει το παραπάνω δίπλωμα.

Σύμφωνα, όμως, με νέες πληροφορίες του RedPlanet.gr ξεπεράστηκε, χάρις καθοριστική παρέμβαση της ΕΠΟ.

H Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έδωσε την δυνατότητα στον Νικοπολίδη και όχι μόνο, να πάρει κατευθείαν το UEFA A', ελέω του γεγονότος ότι κατέκτησε με την Εθνική ομάδα, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα γήπεδα της Πορτογαλίας.   

Συγκεκριμένα, εκτός από τον 40χρονο, μαθήματα στην σχολή προπονητών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά θα ξεκινήσουν και οι Νίκος Νταμπίζας και Γιάννης Γκούμας, οι οποίοι επίσης ήταν μέλη της ομάδας που έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης το 2004. 

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, αναμένεται να στηρίξει τον πρώην αρχηγό στα πρώτα του αυτά βήματα, καθώς δεν είναι μυστικό ότι η εκτίμηση προς το πρόσωπο του είναι τεράστια.

Καλή σταδιοδρομία Αντώνη!
 
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου