ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Yπερπολύτιμος ο Ορμπάιθ

Yπερπολύτιμος ο Ορμπάιθ

30/10/2011
Για ένα ακόμη παιχνίδι, ο Πάμπλο Ορμπάιθ ήταν από τους καλύτερους του Ολυμπιακού. Ξανά μεστό παιχνίδι, ωραίες μεταβιβάσεις, έκοβε στο κέντρο, μοίραζε δωστά και εν ολίγοις πρόσθεσε μια ακόμη σούπερ εμφάνιση στο ενεργητικό του, δίνοντας απάντηση σε όσους βιάστηκαν να τον πουν νέο Ουρτάδο και να τον κρίνουν αρνητικά άνευ λόγου και αιτίας.

Με το που βγήκε από το ματς στο 70' για να προστατευτεί ενόψει Ντόρτμουντ, ο Ολυμπιακός δέχτηκε δυο γκολ και δεν κατάφερε να φτιάξει μια φάση της προκοπής μπας και σημειώσει τρίτο γκολ και πάρει τη νίκη. Τυχαίο; Μπορεί να είναι τυχαίο, πάντως το ότι έπεσε κατακόρυφα η απόδοση της ομάδας με τον ίδιο εκτός γηπέδου, φανερώνει τη σημασία της παρουσίας του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Βαλβέρδε καλά έκανε και τον έβγαλε. Τον υπολογίζει για το βασικό σχήμα την Τρίτη και δεν ήθελε να κουραστεί άλλο και συν τοις άλλοις η ομάδα ήταν μπροστά με 2-0. Δεν μπορούσε να προβλέψει το τι θα συμβεί μετά. Εντέλει, όλα ήρθαν τούμπα και ο Θρύλος έχασε από το πουθενά δυο βαθμούς. Η πιο τσάμπα απώλεια βαθμών εδώ και χρόνια για τον Ολυμπιακό σε ματς πρωταθλήματος.

Ο Ορμπάιθ πάντως κέρδισε πόντους και δικαιολογεί το λόγο της απόκτησής του το καλοκαίρι. Προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες και το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι...
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου