ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Σύνθημα τετράδας από Κάραγκερ

28/2/2012
Σύνθημα τετράδας από Κάραγκερ
Να αφήσουν πίσω τις χαρές και τα πανηγύρια για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ και να επικεντρωθούν στην εξασφάλιση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, κάλεσε τους συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ ο Τζέιμι Κάραγκερ.

Μπορεί η έξοδος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου να είναι πλέον δεδομένη για τους «κόκκινους», μετά τη νίκη επί της Κάρντιφ στον τελικό του «Γουέμπλεϊ», ωστόσο ο… υπαρχηγός της ομάδας του Κένι Νταλγκλίς δεν δείχνει να συμβιβάζεται με τη συμμετοχή στο Europa League.

«Σίγουρα όλοι χαρήκαμε με τον πρώτο μας τίτλο μετά από τόσο καιρό. Ωστόσο θεωρώ πως η Λίβερπουλ είναι μια ομάδα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο στόχος μας θα πρέπει να είναι μια θέση στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Γνωρίζουμε πως δεν είναι εύκολο αυτό, ειδικά μετά τη νίκη της Άρσεναλ επί της Τότεναμ, ωστόσο οφείλουμε να τα δώσουμε όλα για την τετράδα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος αμυντικός της Λίβερπουλ.

«Το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η Ευρώπη είναι μέρος της κληρονομιάς αυτής της ομάδας» κατέληξε ο Κάραγκερ.
www.engalnd365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου