ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Την Τετάρτη (29/2, 18:00) με την Ούγκρα Χάντι Μανσίσκ

Την Τετάρτη (29/2, 18:00) με την Ούγκρα Χάντι Μανσίσκ

Σε ρυθμούς Λεν Τρόφι κινούνται τα πάντα στην ομάδα πόλο γυναικών η οποία την Τετάρτη (29/2, 18:00, Novasports 3), υποδέχεται την Ούγκρα Χάντι Μανσίσκ στον πρώτο ημιτελικό αγώνα της διοργάνωσης.
Τα εισιτήρια της σπουδαίας αναμέτρησης με τη ρωσική ομάδα θα διατίθενται την Τετάρτη (29/2) από τα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. (Πλατεία Αλεξάνδρας, Πειραιάς) από τις 10:00 έως τις 15:00 και από το κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά από τις 16:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης έχει συμπεριλάβει στην αποστολή της εξής πολίστριες: Διαμαντοπούλου, Χιλ Σόρλι, Ελ. Πλευρίτου, Ψούνη, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Μαυρέλου, Μαργ. Πλευρίτου, Κουγιουμτζή, Μπαλωμενάκη, Αντωνάκου, Κώτσια, Γαραντζιώτη και Βασ. Πλευρίτου.

Ο προπονητής της Ούγκρα Χάντι Μανσίσκ, Βλαντιμίρ Ζαχάροβ, έχει στη διάθεσή του τις παρακάτω πολίστριες: Προτσένκο, Γερασίμοβα, Σορόκινα, Ζουμπάχεβα, Ισάκοβα, Άννα Ζούμπκοβα, Ταβάκινα, Βιλεγκγιάνινα, Τιμοφέεβα, Γκριτσένκο, Τσεμπότοβα, Αναστασία Ζούβκοβα, Κουργκάνοβα και Σισόβα.

Διαιτητές του ημιτελικού έχουν οριστεί από τη L.E.N. ο Μιχάι Σιμιόν (Ρουμανία) και ο Μάρο Σαβινοβιτς (Κροατία). Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί στη Ρωσία στις 8 Μαρτίου.

Στον άλλο ημιτελικό η ιταλική Mediterranea IMPERIA αντιμετωπίζει την ουγγρική Hungerit Uni Epszer SZENTESI.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου