ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Το καφενείο της δημοσιογραφίας

Το καφενείο της δημοσιογραφίας 

26/2/2012 

_MG_1941
Τελικά ο παραλογισμός δεν έχει ούτε αρχή, ούτε μέση, ούτε τέλος. Αυτό προκύπτει περίτρανα σήμερα μέσα από το Αθλητικό ένθετο της κυριακάτικης Real News και από τα όσα «αναλύουν» (ο Θεός να τις κάνει αναλύσεις) πρωτίστως ο επονομαζόμενος και ως «γυρολόγος» των προεδρικών γραφείων, Γιώργος Γεωργίου και δευτερευόντως ο υπεύθυνος έκδοσης του ένθετου Γιώργος Κολοκοτρώνης.
Ο «γίγαντας» Γεωργίου, που προφανώς δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει τον θρίαμβο του Δαφνοστεφανωμένου, κάνει μια «ανάλυση» για μικρά παιδιά. Ούτε λίγο, ούτε πολύ γράφει ότι ο Θρύλος θα έπρεπε να έχει χάσει από την Ρούμπιν Καζάν. Ο άνθρωπος κάνει την επιθυμία του, δημοσιογραφική «ανάλυση».
Δείτε τι γράφει ο άνθρωπος αυτός:
Δυστυχώς, όμως, για τον Γεωργίου και τα υπόλοιπα δημοσιογραφικά τέκνα του Καραγιαννίδη (πρόκειται για την δημοσιογραφική ομάδα που έβγαζε τον «Φίλαθλο»),  ο κόσμος του Θρύλου, ποτέ δεν τους πήρε στα σοβαρά. Και, δεν τους πήρε γιατί πάντα τους θεωρούσε εχθρικά διακείμενους στην ομάδα και τον κόσμο τους. Εσχάτως, η ομάδα Καραγιαννίδη, την ώρα που ο Θρύλος διαπρέπει στην ΕΥΡΩΠΗ, άρχισαν να ρίχνουν ιδέες περί αποκλεισμού των ομάδων από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Απίστευτα πράγματα. Προτείνουν την υποβάθμιση του αθλήματος επειδή ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Όση προσπάθεια και αν καταβάλλουν ο Γεωργίου και η υπόλοιπη παρέα του Καραγιαννίδη, ουδείς τους παίρνει στα σοβαρά. Και εντάξει τόσα χρόνια φιλοξενούσαν τις αρλούμπες τους, στον «Φίλαθλο», καταφέρνοντας να τον κλείσουν.
Εσχάτως, βρήκαν στέγη στην κυριακάτικη Real News, συνεχίζοντας την ιστορική επένδυση στον παραλογισμό. Τα όσα γράφουν είναι βέβαιο ότι κάνουν κακό σ' ένα και μόνο. Στο έντυπο που φιλοξενούνται και στην αξιοπιστία του. Άσε, που μόνο την φάτσα του Γεωργίου να βλέπει κανείς καταλαβαίνει ότι τα γραφόμενα δεν έχουν καμία ΑΞΙΑ. Πώς να το κάνουμε. Ορισμένα πράγματα είναι θέμα πολιτισμού….

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου