ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ο φιλάνθρωπος Κάρολ

Ο φιλάνθρωπος Κάρολ

Πέρα από σπουδαίος τερματοφύλακας, ο Κάρολ είναι και φιλάνθρωπος. Ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ εδώ και χρόνια βοηθάει Άγγλο οπαδό της Λιντς, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία.
Ο Ρόι Κάρολ, πέρα από σπουδαίος τερματοφύλακας, είναι και φιλάνθρωπος. Ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ, στο πέρασμα του από το αγγλικό πρωτάθλημα, γνώρισε έναν νεαρό συμπατριώτη του, φίλαθλο της Λιντς, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία.
Ο Ρόι Κάρολ ευαισθητοποιήθηκε με την περίπτωση του νεαρού φιλάθλου και τα τελευταία χρόνια στέκεται στο πλευρό του, παρά το γεγονός πως έφυγε από την Αγγλία, βοηθώντας το παιδί οικονομικά. Για τον λόγο αυτό έχει βραβευτεί στο παρελθόν από τον Ερυθρό Σταυρό.

Ο έμπειρος πορτιέρο συνεχίζει ακόμη και τώρα να βοηθάει τον νεαρό οπαδό της Λιντς, είτε με ρούχα, είτε με χρήματα, έχοντας συχνά επικοινωνία μαζί του. Σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε για το θέμα: "Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν διάφορα προβλήματα και περιμένουν από τους ποδοσφαιριστές που είναι τα ινδάλματά τους να τους βοηθήσουν. Όταν συμβαίνει αυτό, πρέπει όλοι να δίνουμε τη βοήθεια που μπορούμε".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου