Μπορεί το καλοκαίρι να είναι μακριά ακόμα και άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν το μυαλό τους μονάχα στις τρέχουσες υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, εντούτοις οι μάνατζερ κάνουν την δουλειά τους και προτείνουν τους πελάτες τους στη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, γνωρίζοντας ότι είναι η μόνη φερέγγυα και αυτή που εγγυάται ότι μπορεί να γίνει δουλειά με επαγγελματικούς όρους και όχι στο μιλητό.

Έτσι, λοιπόν, δυο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές προτάθηκαν στον Θρύλο μέσω φαξ που έφτασαν στην Πλατεία Αλεξάνδρας και οι περιπτώσεις τους εξετάζονται ενόψει του καλοκαιριού, αναλόγως βέβαια με τις ανάγκες που θα υπάρξουν για προσθήκες στο έμψυχο υλικό της ομάδας και του τι θα ζητήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, πάντα με το δεδομένο ότι θα παραμείνει στον πάγκο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως αναφέρει ο Τύπος της Αιγύπτου και γράφει η εφημερίδα "Γαύρος",  ο Αμρ Ζακί της Ζαμάλεκ προτάθηκε στο λιμάνι και μιλάμε για τον καλύτερο επιθετικό της χώρας. Ο 28χρονος έχει περισσότερα από 150 γκολ στο "βιογραφικό" του και παράλληλα μένει ελεύθερος τον Ιούνιο, θέλοντας να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Την περίοδο 2008-09 είχε αγωνιστεί ως δανεικεός στη Γουίγκαν, με 10 γκολ και 5 ασίστ σε 29 συμμετοχές. Παράλληλα, το 2010 έπαιξε για έξι ματς στη Χαλ, αλλά δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. Τέλος, έχει 58 συμμετοχές και 29 γκολ με την επτά φορές κάτοχο του Κόπα Άφρικα.
Παράλληλα, στην "Πλατεία Αλεξάνδρας" έφτασε φαξ και για τον 26χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Λιόν, Έντερσον, ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Παίζει πίσω από τους επιθετικούς και είχε στοιχίσει στη γαλλική ομάδα 15 εκ. ευρώ το καλοκαίρι του 2008, όταν τον απέκτησε από τη Νις. Αν υπάρξει θέμα με τον Ιμπαγάσα, τότε στον Ολυμπιακό θα εξετάσουν προσεκτικά την περίπτωσή του, διότι ομολογουμένως είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής.

www.thrylos.gr/