ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Μιραλάς: "Δεν είναι πια όνειρο ο τελικός"

Μιραλάς: "Δεν είναι πια όνειρο ο τελικός"

Ψηλά τον πήχη ανεβάζει ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος μιλάει για τελικό στο Europa League. Τι είπε ο Βέλγος άσος για Κάρολ, Μέγκιερι και Μέταλιστ.
Ο 24χρονος επιθετικός των πρωταθλητών, παραχώρησε δηλώσεις στη Real Sports για την ευρωπαϊκή πορεία των ερυθρολεύκων, υποστηρίζοντας πως η αποστολή του Θρύλου στα ματς με την Μέταλιστ δεν θα είναι εύκολη. 
"Είναι λογικό οι φίλαθλοί μας να σκέφτονται τον τελικό. Δεν είναι πια όνειρο. Όλα είναι πιθανά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα που είναι ικανή για όλα. Μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Υπάρχουν, βέβαια, πολύ δυνατές ομάδες στη διοργάνωση. Παίξαμε πολύ καλά και πήραμε δίκαια την πρόκριση.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, πως το ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο σπορ και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Η επόμενη αντίπαλος μας είναι δυνατή, αήττητη στη διοργάνωση και η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη", είπε αρχικά ο Κέβιν Μιραλάς και μίλησε για τον Ρόι Κάρολ: "Έπαιξε πολύ καλά. Είναι σπουδαίος τερματοφύλακας. Έχει εμπειρία. Πιστεύω ότι έχουμε δύο πολύ δυνατούς τερματοφύλακες, αφού και ο Κάρολ είναι σπουδαίος τερματοφύλακας, αλλά και ο Μέγκιερι".

www.redplanet.gr/p

Σε ερώτηση για το αν ο Κάρολ είναι ο νέος Νικοπολίδης του Θρύλου, τόνισε: "Δεν ξέρω αν είναι ο νέος Αντώνης Νικοπολίδης. Ξέρω ότι ο Ρόι Κάρολ είναι σπουδαίος τερματοφύλακας".   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου