ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Η ΑΝΕΛΕΗΤΗ ταλαιπωρία του πρέσβη του Ελληνικού Ποδοσφαίρου!

Η ΑΝΕΛΕΗΤΗ ταλαιπωρία του πρέσβη του Ελληνικού Ποδοσφαίρου! 

28/2/2012 

Άνω ποταμών αποφάσεις, ανύπαρκτη προστασία για τους διεθνείς του Ολυμπιακού που θα υποστούν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ταλαιπωρία από την ανοργανωσιά της ΕΠΟ!
ΠΙΛΑΒΙΟΣ ΣΑΝΤΟΣΗ τσαπατσουλιά που διέπει τις κινήσεις της ΕΠΟ και η απίστευτη ανευθυνότητα του Φερνάντο Σάντος έχουν ως αποτέλεσμα οι παίκτες του Ολυμπιακού να υποστούν παροιμιώδη ταλαιπωρία και κούραση, ενόψει των εγχώριων και Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων τους!
Πρόκειται για ανήκουστη πρόκληση να ορίζεται ένα φιλικό ματς στις 21.30 και όχι πιο νωρίς. Δυστυχώς, ΕΠΟ και Σάντος δρουν ως απόλυτοι εξουσιαστές, μη λαμβάνοντας υπόψη της ιδιαίτερες ανάγκες ορισμένων διεθνών με τις ομάδες τους.
Μόνον ως ακραίος παραλογισμός ερμηνεύεται ο ορισμός ενός τέτοιου φιλικού ματς της Εθνικής Ελλάδας αυτήν την περίοδο στις 21.30! Χάθηκε ο κόσμος η ΕΠΟ να ορίσει τον αγώνα π.χ. στις 19.00, για να μπορέσουν στη συνέχεια οι διεθνείς να επιστρέψουν με τσάρτερ στη βάση τους;
Εδώ, μέχρι και πρωθυπουργικά αεροσκάφη επιστρατεύονται για να εξυπηρετηθούν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα χωρών και δε μπορεί η ΕΠΟ να μεριμνήσει για αυτό το τόσο σημαντικό σκέλος;
Η τσαπατσουλιά της διοργανώτριας αρχής και η συμπεριφορά του Φερνάντο Σάντος που δεν επιδιώκει να έλθει στη θέση των ποδοσφαιριστών είναι σίγουρα προκλητική!
Και αυτό το λέμε για τον απλούστατο λόγο ότι οι διεθνείς θα επιστρέψουν στην Αθήνα την Πέμπτη με αποτέλεσμα να υποστούν τεράστια ταλαιπωρία οι παίκτες του Ολυμπιακού!
Και για να είμαστε ακριβείς, οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν στο αεροπλάνο την Τρίτη για να κατέβουν στο Ηράκλειο, να αγωνιστούν σε ένα φιλικό ματς υπό αντίξοες συνθήκες, να ρισκάρουν πιθανό τραυματισμό ενόψει σπουδαίων υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και, αν πάρουμε ως δεδομένη την υποχρέωση να αγωνιστούν με την Εθνική Ελλάδας, κάτι θεμιτό και αποδεκτό από όλους, τότε γιατί η ΕΠΟ αφήνει τους παίκτες να ταλαιπωρηθούν, ταξιδεύοντας την Πέμπτη με τη προγραμματισμένη πτήση για την Αθήνα;
Είναι άλλστε γνωστό ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα κάνουν 2 προπονήσεις, θα ξαναμπούν το Σάββατο στο αεροπλάνο για να ταξιδέψουν στο Ηράκλειο, θα δώσουν τον αγώνα με τον ΟΦΗ και στη συνέχεια θα ξαναμπούν (!) στο αεροπλάνο την Κυριακή για να προπονηθούν μία ημέρα και στη συνέχεια να ξαναμπούν στο αεροπλάνο την Τρίτη για να ταξιδέψουν για το Χάρκοβο, εκεί όπου η ομάδα θα εκπροσωπήσει για άλλη μια φορά υπερήφανα το Ελληνικό ποδόσφαιρο, κόντρα στην Ουκρανική Μέταλιστ για το Europa League.
Τόση μεγάλη είναι η αδιαφορία της ΕΠΟ για την ταλαιπωρία των παικτών του Θρύλου, που ωθεί τους ανθρώπους της διοίκησης του Ολυμπιακού να ναυλώσουν οι ίδιοι τσάρτερ και να φέρουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας πίσω στην Αθήνα τα ξημερώματα της Πέμπτης!
Είναι πραγματικά επιεικώς απαράδεκτη η αναλγησία της ΕΠΟ και του Φερνάντο Σάντος απέναντι στον Ολυμπιακό που προσφέρει τόσα πολλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο!

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου