ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Η Αστυνομία τους "έκλεισε" τα στόματα

Η Αστυνομία τους "έκλεισε" τα στόματα

Η Αστυνομία χαρακτήρισε τον τελικό του 2011 ως τον πιο ήσυχο τελικό των τελευταίων ετών και η παραδοχή της "έκλεισε" τα... πράσινα στόματα, τα οποία επιδίωξαν να "δυναμιτίσουν" την ατμόσφαιρα.
Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού της 10ης Μαρτίου στο "Ελληνικό", όλες οι πλευρές συμφώνησαν να τηρηθούν τα περσινά μέτρα. Άλλωστε, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, όλα είχαν κυλήσει στην εντέλεια.
Κατά την διάρκεια της σύσκεψης, αίσθηση προκάλεσε το σχόλιο της Αστυνομίας, καθώς επεσήμανε σε όλους πως ο περσινός τελικός για το Κύπελλο που έγινε στο "Ελληνικό" ήταν από τους καλύτερους και πιο ήρεμους που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, εκφράζοντας -για ακόμη μία φορά- την ικανοποίηση της για το ωραίο κλίμα που επικράτησε σε εκείνη την αναμέτρηση, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η Αστυνομία τόνισε πως πέρσι δεν συνέβη το παραμικρό, κάνοντας ευχή τα πράγματα να κυλήσουν έτσι ομαλά και φέτος, ενώ έδωσε και συγχαρητήρια στους αρμόδιους για το πως λειτούργησε ο πετυχημένος περσινός τελικός. Εκείνη την στιγμή, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, είπε με νόημα: "Χαίρομαι που το τονίζεται αυτό. Αυτά να τα λέτε, για να τα ακούν και άλλοι, οι οποίοι πήγαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις...", υπονοώντας τους πράσινους, καθώς στον Παναθηναϊκό, μέσα στον πανικό τους, έλεγαν τώρα τελευταία πως ήταν δυσαρεστημένοι με τα όσα συνέβησαν στον περσινό τελικό, ζητώντας να αλλάξουν τα μέτρα ασφαλείας.

Με αυτή την επισήμανση της Αστυνομίας, οι "πράσινοι" δεν έβγαλαν μιλιά, καθώς τις τελευταίες μέρες είχαν σαφέστατο σκοπό ώστε να αναστατώσουν το κλίμα και να δημιουργήσουν εντυπώσεις ενόψει τελικού. Πέρα από την Αστυνομία, βέβαια, για το γεγονός πως στον περσινό όλα κύλησαν στην εντέλεια, συμφώνησε τόσο η Πολιτεία, όσο και η διοργανώτρια αρχή, έχοντας για εκπροσώπους της τους κυρίους Τσαγκρώνη (Γεν. Γραμματέας) και Βιντζηλαίο (Β' Αντιπρόεδρος).

Πως το είπε πρόσφατα ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας; "Αυτά που ξέρατε κύριοι, να τα ξεχάσετε...". Και έτσι είναι!

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου