ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ο Σπανούλης πήρε "φωτιά" με 11/14 τρίποντα

Ο Σπανούλης πήρε "φωτιά" με 11/14 τρίποντα

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βασίλης Σπανούλης δούλεψε σε ατομικό πρόγραμμα το σουτ του από την περιφέρεια. Ο αρχηγός μέτρησε 11/14 (!) τρίποντα, σε ένα ρεσιτάλ ευστοχίας. Δείτε το βίντεο του RedPlanet.gr, με τον Red-Bill να "πυροβολεί".
Ο Βασίλης Σπανούλης, αναμφισβήτητα, θα είναι από τα κεντρικά πρόσωπα της αναμέτρησης την Τετάρτη (28/3) το βράδυ (21:00) στο ΣΕΦ, στον τρίτο προημιτελικό αγώνα της σειράς, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Σιένα. Οι Ιταλοί, όπως και όλες οι ομάδες της Ευρώπης, όταν αντιμετωπίζουν τον Red-Bill, έχουν ως στόχο να "καταστρέψουν" το παιχνίδι του αρχηγού, με αποτέλεσμα να τοποθετούν από δύο έως και τρεις παίκτες πάνω του ώστε να τον μαρκάρουν. Και αυτό έκαναν στα δύο πρώτα ματς οι πράσινοι, αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν και στα δύο ματς στο ΣΕΦ. Δηλαδή, να τον περιορίσουν και να τον βγάλουν εκτός ρυθμού, ειδικά στην επίθεση, με τον Λαρισαίο γκαρντ να βρίσκεται στους τρεις πρώτους σκόρερς της φετινής Euroleague με 17.2 πόντους.

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος αναδείχθηκε στον MVP της Euroleague για τον μήνα Φεβρουάριο, βραβείο το οποίο θα του δοθεί από την διοργανώτρια αρχή (σε μία μικρή τελετή) την Τετάρτη (28/3) στο ΣΕΦ, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, είναι αποφασισμένος να κάνει την διαφορά στον αγώνα. Όσοι τον γνωρίζουν καλά, έχουν να λένε πως ο ο αρχηγός θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό στο ΣΕΦ, ώστε να κάνει την διαφορά και να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στον στόχο της.

Τόσο στην δημιουργία, όσο και στην επίθεση. Και επειδή στο σκοράρισμα θέλει να παρουσιαστεί "όπως πρέπει", μετά το τέλος της ανοιχτής προπόνησης του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ο Red-Bill ζήτησε να κάνει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, δοκιμάζοντας το χέρι του από την περιφέρεια. Επιχείρησε πάρα πολλά τρίποντα και στα περισσότερα από αυτά ήταν εύστοχος.

Η κάμερα του RedPlanet.gr κατέγραψε ορισμένα από αυτά, με τον Λαρισαίο γκαρντ να μετράει 11/14 τρίποντα, σε ένα εντυπωσιακό ρεσιτάλ ευστοχίας. Μακάρι να είναι το ίδιο αποτελεσματικός και κατά την διάρκεια του αγώνα, διότι είναι πολύ πιθανό το ματς να πάει στο τελευταίο σουτ και ο Βασίλης Σπανούλης ίσως χρειαστεί να έχει τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση.

Δείτε το βίντεο με τα 11/14 τρίποντα του Σπανούλη:

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου