ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Με Αγγελόπουλους η προπόνηση στο ΣΕΦ

Με Αγγελόπουλους η προπόνηση στο ΣΕΦ

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλους, έδωσαν το "παρών" στην προπόνηση της ομάδας στο ΣΕΦ. Μαζί τους και οι Σκινδήλιας-Σταυρόπουλος. Δείτε το βίντεο.
Τόσο ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, όσο και ο αδερφός του Γιώργος, έδωσαν το "παρών" στην προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ το απόγευμα της Τρίτης (27/3), μία ημέρα πριν την έναρξη του κρίσιμου και τρίτου προημιτελικού αγώνα για την Euroleague κόντρα στην Σιένα.

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, παρακολούθησαν ολόκληρη την προπόνηση της ομάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο ΣΕΦ, όντας ευδιάθετοι, ενώ συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τους στενούς συνεργάτες, οι οποίοι έδωσαν επίσης το "παρών" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο λόγος για τον Αντιπρόεδρο των ερυθρολεύκων, Γιώργο Σκινδήλια, και τον Γενικό Διευθυντή των Πειραιωτών, Χρήστο Σταυρόπουλο.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις και παρακολούθησαν διακριτικά την προπόνηση του Ολυμπιακού, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να εκφράσουν την στήριξη τους προς την ομάδα, αλλά και να δείξουν πως βρίσκονται πάντα στο πλευρό της. Προς το τέλος της είχαν κουβέντα για αρκετή ώρα με τους Γιώργο Σκινδήλια και Χρήστο Σταυρόπουλο, όπως βλέπετε στην φωτογραφία και στο βίντεο.

Οι Αγγελόπουλοι στην προπόνηση στο ΣΕΦ:

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου