ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Γκρέκο: "Οι φίλαθλοι μας είναι εκπληκτικοί"

Γκρέκο: "Οι φίλαθλοι μας είναι εκπληκτικοί"

Ο Λεάντρο Γκρέκο τόνισε πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι εκπληκτικοί και επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πάρει καλύτερο αποτέλεσμα στο Λονδίνο.
Ο Λεάντρο Γκρέκο μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία των φιλάθλων των Πειραιωτών στο Λονδίνο.
Ο Ιταλός χαφ σχολίασε: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν αξίζαμε, κατά τη γνώμη μου, όχι μόνο να χάνουμε, αλλά ούτε και ισόπαλοι να ήμασταν, αν και ισοφαρήσαμε. Μπορούσαμε να ήμασταν μπροστά στο σκορ εμείς. Ειλικρινά θεωρώ ότι τις καλύτερες ευκαιρίες τις κάναμε εμείς.

Μετά, στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ λίγο περίεργο. Παλέψαμε για να κάνουμε το σκορ 2-2, αλλά δεν τα καταφέραμε.  Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και αξίζαμεκάτι περισσότερο.

Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα άριστο παιχνίδι γιατί ήμασταν καλά οργανωμένοι και είχαμε και 3-4 ευκαιρίες για να σκοράρουμε.

 Στο δεύτερο ημίχρονο επαναλάβαμε τα ίδια, με το πρώτο ημίχρονο, όμως δεν τα καταφέραμε. Αν και, κατά τη γνώμη μου, αξίζαμε κάτι καλύτερο.

Τα επόμενα παιχνίδια με την Μονπελιέ θα είναι δύσκολα, αλλά ακόμα υπάρχουν πιθανότητες και για το Γιουρόπα Λιγκ, οπότε αυτό θα το σκεφτούμε μετά από το παιχνίδι της Κυριακής που θα είναι σημαντικό. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε για έκτη συνεχόμενη φορά, οπότε θα δούμε πρώτα αυτό και μετά υπάρχει χρόνος για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι φίλαθλοι μας είναι εκπληκτικοί, ειλικρινά δεν μπορεί κανείς να πει πολλά γιατί μιλάμε από μόνοι τους! Τίποτα παραπάνω. Λυπούμαστε που δεν καταφέραμε να τους δώσουμε το αποτέλεσμα ειδικά με την απόλυτη αφοσίωση που έδειξαν όλοι και θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με άλλο αποτέλεσμα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου