ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Τα εισιτήρια για το Κηφισιά - Ολυμπιακός στο ΣΕΦ

Τα εισιτήρια για το Κηφισιά - Ολυμπιακός στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι Κηφισιά - Ολυμπιακός, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη (4/10) στο ΣΕΦ (19:00, ET-1). Στα 10 ευρώ η γενική είσοδος στο στάδιο.
Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά σε νοκ-άουτ παιχνίδι το απόγευμα (19:00, ET-1) της Πέμπτης (4/10).

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων όμως, αν και γηπεδούχος, συμφώνησε με τους Πειραιώτες ώστε το παιχνίδι να διεξαχθεί στο ΣΕΦ αντί στην Κηφισιά, ώστε να αποκομίσει και τα έσοδα από τα εισιτήρια.

Έτσι, λοιπόν, η Κηφισιά θα είναι τυπικά γηπεδούχος στην έδρα του Ολυμπιακού, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, και οι φίλαθλοι των ερυθρολεύκων θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα τους στην επίσημη πρεμιέρα της για την νέα σεζόν 2012-2013.

Προσοχή: ΔΕΝ θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας που έχουν στην κατοχή τους οι φίλαθλοι των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, λόγω ότι γηπεδούχους δεν θα είναι ο Ολυμπιακός, αλλά τυπικά η Κηφισιά. Η γενική είσοδος θα είναι στα 10 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

"Για τον αγώνα Κυπέλλου Ανδρών 2012/2013 που θα πραγματοποιηθεί στο ΣΕΦ την Πέμπτη 04 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 19:00 μεταξύ των ομάδων ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει για τα ακόλουθα :

1.    Τιμή Εισιτηρίου: 10€ (γενική είσοδος)

2.    Για τον συγκεκριμένο αγώνα ΔΕΝ θα ισχύουν οι κάρτες διαρκείας της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Όσοι κάτοχοι καρτών διαρκείας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια απο τα εκδοτήρια του ΣΕΦ.

3.    Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ την ημέρα του αγώνα  απο τις 11:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα, 19:00.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου